-
Pozdrav. Imam malenog za kojeg mislim da je mozda nadaren. Iako nikad nije bilo nekih naznaka od strane teta u vrticu da ga saljemo na testiranje. Mozda je samo bistar. Opet ne bih voljela da ako je nadaren, da ostane neotkriveno. Jer sam citala da ta djeca mogu biti frustrirana ako ne dobiju znanja koliko im treba. Posebice u skoli.
Mali je krenuo ove godine u prvi razred i zasad je sve odlicno, uciteljica je jako zadovoljna. Kaze da u svakom polju briljira. Dobro, jos je pocetak pa je jos rano.
On je dosta rano naucio sam brojeve i sam zbrajati i oduzimati. Nekako su ga prvo brojevi poceli zanimati, zatim se prebacio na slova i to je savladao sam. Mi ga doma stvarno nismo nista ucili. U predskolskom je napisao sastav na dvije stranice o drugom svj ratu. Taman je stariji tih dana ucio povijest pa je mladji u letu valjda to pohvatao. Sa cca 6 godina je naucio sve zastave i drzave. Hvata podatke da ni ne znam kad ni gdje, bas je zeljan znanja.
Odvela bih ga na testiranje zbog njega, da mu olaksamo odrastanje, ako je u pitanju nadarenost. Samo nemam pojma gdje da ga odvedemo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma