-
Da, početak upale pluća
tako mi je doktor objasnio kad je pogledao slike i kad je dosao nalaz krvi.. Dao nam je tablete i upustva, da nesmije skakat, znojit se, da nesmi na sunce, da nesmi NIŠTA! A vec izostaje iz škole 2 tj. skoro... uzas
-
Napokon mu je pala temperatura i nadam se da će sad biti ok.
Završili smo i u zaraznoj, ali srećom brisevi su bili ok tak da smo izbjegli antibiotik 4.puta.
Sretna mama držte se.
-
Evo, i mi se upisujemo u klub :/
Lea kuri od ponedjeljka, nikad ne pada ispod 38,0, bili smo kod pedijatra, izvadili krv i urin i nalazi su uredni - urin čist, krv dobra (leukociti i limfociti u redu, samo je povišen neki RDW, a sniženi su MCV i MCH - nemam pojma šta znače te kratice). Ped. je rekao da je viroza ili reakcija na cjepivo (cijepljena Priorixom točno tjedan dana ranije), te da nije za antibiotik (hvala Bogu!).
Mene ipak ždere ta visoka temperatura već 4. dan, iako je Lea vesela i skroz OK, unatoč tome što ne ide van, a to ne voli... Najviše od svega brine me što tu i tamo veli da ju boli trbuh :/ . Ak do sutra ne bude bolje, idemo opet doktoru, jer stiže vikend, pa ne želim strku kad doktori ne rade...
-
mi smo se riješili temperature ali bez obzira idemo na briseve...
-
Leina mama, i Vita je imala temperaturu nakon docjepljivanja, tako da je možda fakat to u pitanju...
-
Loonalee, nemam pojma... Pedijatar veli da ne bi bilo od Priorixa... da bi od njega bili simptomi slični bolestima protiv kojih on jest... Al ja nisam sigurna da ipak nije od toga...
Dosta se o tome pisalo baš na topicu o reakcijama na Priorix - tamo sam vidjela da je dosta djece dobilo temperaturu upravo tjedan dana nakon cijepljenja...
Tko će ga znati :/
Uglavnom, Lei je danas dobro, nije imala temperaturu i nadam se da je prošlo...
-
da tako i ostane
-
loonalee prvotno napisa

da tako i ostane
Hvala
Ni danas nema temperaturu, al ima proljev :/
Poludit ću...
-
ma daj!!! Uf, baš mi je žao...Ja Viti dam ORS (onaj (kršitelj koda)ov) i to joj je super kad ima proljev..
-
Probala sam joj jednom dati al nije bilo načina da ju prisilim da to popije :/
Sad nam je doktor dao neki probiotik Prolife za obnavljanje crijevne mikroflore, al sam sumnjičava prema takvim (i svim drugim) vrstama pripravaka. Najbolje puno tekućine i LGG jogurt ili acidofil, i sve će bit u redu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma