-
-
e da to sam zaboravila, bradavice su joj bile skroz krvave pa sam je zaključila da je sve to bilo uslijed lošeg položaja, što ona negira jer su joj u bolnici rekli da sve radi dobro......
-
Mara, potpuno te kužim. Moja šogi je imala probleme drugačije prirode i koliko sam joj god "dosađivala" i bodrila je, nije se odvažila nazvati SOS telefon, a kao stalo joj je do dojenja. :/ Neke žene ( ne bih htjela da me tko krivo shvati ) odustanu prerano uz izgovore: nisam imala mlijeka, imala sam ja mlijeka, ali je bilo preslabo ...
OK znam da nije lako, pa i moje dijete je imalo faza kad je stalno bilo na cici i bilo je stalno gladno, ali uz pregršt informacija koje sam sakupila još u trudnoći jer sam htjela uspješno dojiti, shvatila sam da je to normalno i da ću imati mlijeka koliko će djeteu biti potrebno ako budem slušala njegove potrebe i stavljala svaki put na cicu kad to zatraži.
I mene čudno gledaju i puno puta govore da pretjerujem s tim i da bi moje dijete već trebalo naveliko jesti hranu koju mi jedemo i polako zaboravljati na cicu ( dijete mi je staro 6.5 mj ), ali mene uopće ne diraju takve primjedbe.
-
-
Osoblje foruma
nemoj puno nagovarati.
ako te bude pitala, reci joj sto imas o dojenju i da joj mozes dati ako zeli procitati, da postoji sos telefon za pomoc u dojenju i da je broj taj-i-taj. Ako zeli, moze nazvati i prije nego rodi.
Odluka da li ce dojiti ili ne, je samo njezina. Nemoj se osjecati lose ako odluci da nece.
-
To su i moja razmisljanja kad' neko zatrudni. Kako ih natjerati da doje, a ne izazvati prkos. Ja mislim da je nagovaranje kontraproduktivno. Valjda si joj licnim primjerom dala do znanja kao treba, kakav kontakt se uspostavi s' djetetom kad' dojis, kako ih je lako smiriti i sl.
Sto vise budi u njenom drustvu, doji pred njom, aktivno izrazajaj ljubav prema svom ali i njenom nerodjenom djetetu. Kad rodi posjecuj je sto cesce, mazi njeno dijete i sl. Da se ona nekako uvjeri da joj ti ne nameces svoju volju, nego da ziata volis njeno dijete!!! Najvjerovatnije da ce te kreirati mentalitet mi protiv ostalih, gdje ce ona pasti pod tvoj uticaj. Uh, sto ovo zvuci negativno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma