Koliko često kupate mališe? Ja je već duže vrijeme svaku večer prije spavanja tuširam, al vidim da joj je koža postala suha i malo se peruta..
Ivček -kako Max?
Ena26- di si, kako Bruno?
Koliko često kupate mališe? Ja je već duže vrijeme svaku večer prije spavanja tuširam, al vidim da joj je koža postala suha i malo se peruta..
Ivček -kako Max?
Ena26- di si, kako Bruno?
evo i nas ovdje!!! :D
danas smo bili u bolnici - vadili krv na RIST i RAST i jako plakali... poslije toga smo radili prick test na kravlje mlijeko i on je NEGATIVAN!!!![]()
![]()
![]()
za nagradu smo hodali po oblucima uz jarun i mirišali cvjetiće...
oli - preslatki ste...
džez - 'oćemo slikice...
puse svima
Kupanje - ako smo navečer doma, ili Keti ne zaspi u autu kad se vraćamo, kupamo je svakodnevno. Prije smo i kosicu prali svaki dan, al sad smo smanjili na 2-3 puta tjedno, jer se buni na pjenu. Poslije kupanja ju namažen cijelu baby mlijekom za tijelo.
Fotke - Kad smo već kod fotki..Koliko često slikate djecu? Nosite fotić stalno sa sobom, ili.. ? Izrađujete li fotke? Snimate li filmiće?
Ljubi![]()
U zadnje vrijeme, znam MMu reći "ljubi", i onda on to izvrši. I obrnuto.Danas popodne je Keti izvikivala "ljubi", trčkarala od jednog do drugog i namještala se za poljupca i maženje.
isto tako, samo bez zadnjeg dijelasanja74 prvotno napisa
![]()
danas sam bila prvi dan na poslu, prošlo mi je jako brzo... a jedva sam čekala da dođem doma svojoj curici![]()
danas je bila s MM pa je sve bilo ok, moram riznati da se oni dva sve i sve više vole... ljubav raste uzlaznom strmom putanjom![]()
puno su bliskiji nego u početku... i on zna često reći... ti vidiš kak ona mene voli![]()
sutra je dan :shock: , kad ostaje s dadiljom prvi put... duuuuuuugo!![]()
upravo je uzela maramice za guzu i briše mi nogepa žurim...
svima malima i velikima!
kupanje - svaki drugi dan samo voda s masl.uljem, kosica i tijelo sapunićem/šamponićem jednom tjedno... nakon kupanja obavezno feniranje... moramo se šišati... a ne znam kako, jer čim vidi škare urla...
dakle ili će ga mm mašinocom (a meni je to brrrr ružno i ne želim) ili ćemo u neki frizerski za djecu..
cipele - br.21
slikanje - fotić nam je stalno pri ruci... a slikice izrađujem polugodišnej (znači do sad 2x) i popunili smo album - moja prva godina...
F se počeo jako ljutiti ako nije po njegovom... sjedne na pod, povlači hlačice i sav se napinje i gunđa... gora varijanta je kad počne histerično plakati, ali bez suza... čim ga pusti po njegovom - osmijeh na licu...![]()
Samo da Vas sve pozdravim na novom topicu.
Kod nas ima svašta novo, a ono najfriškije je da je bio na šišanju prije dva dana (imao je kovrčavu kosu, pa su svi mislili da je curica) i super je to podnio. Kad god bi se bunio frizerka bi mu pokazala aparat i on bi se malo igrao i onda bi nastavili. Isti dan je prešao i na veće cipelice br. 23![]()
Moram se pohvaliti kako mi je dijete danas zaspalo.
Čitala sam joj slikovnice koje je donosila, a zatim jednu "dugačku" priču iz knjige "Pospane priče". Umirila se slušajući, pred kraj počela zijevati.
Otuširala sam je, presvukla, stavila u njen krevetić, i ona je uz malo maženja zaplivala u carstvo snova.![]()
Nadam se da ovo neće biti izolirani primjer.
P.S. Opet me čopilo piskaranje po forumu.![]()
A tu ste!Jedva sam vas našla.Tko bi reko da smo na 1-3 već!
Baš su vam sva dječica preslatka,gledam malo slikice i topim se![]()
Ali,moj Grga,ne znam šta bi od silne ljubavi prema njemu!!!
Mi nosimo jedva 20.Još nam malo fali da ih napunimo ali 19 su nam knap.
Sanja,baš sam mislila tebe a i ostale pitat o uspavljivanju.Tebe jer vidim da je Keti nešto kao i Grga po pitanju spavanja.Nikada još nije zaspao sam (osim 5 dana za redom kad je imao 7 mjeseci u svom kinderbetu :? ) a uspavljivanja su svakakva.Bude umoran kao pas ali ne bi se taj smirio i zaspao.Uvijek ga moramo preduhitrit i uspavljivat kad još nije preumoran.
A to opet zahtijeva posebne uvjete,relativnu tišinu,nikoga prisutnog osim osobe koja ga uspavljuje.
Misli,ja sa tim spavanjem nikako na zelenu granu pa si mislim jel radimo nešto krivo ili je jednostavno takav?
Što bi reko mm:Kaj misliš na koga je sa tim svojim spavanjem?Mm zaspe čim mu glava dotakne jastuk.A meni već trebaju bit zadovoljeni neki uvjeti-tišina,bez nekih poticaja,sa što manje misli u glavi![]()
I onda se pitam na koga mi je dijete?
Bobaibeba -ja mislim da ništa ne radiš krivo, i da je Grga jednostavno takav. A sinoć smo pri uspavljivanju SVI TROJE zaspali. Ja se oko ponoći probudili, pa oprala zube (k'o ni Džez, ne mogu bez toga), presvukla i vratila natrag u krevet. MM prošao lošije jer se do ponoći "naspavo" pa je vilovao u stanu negdje do 3...
Šišanje: ja bih mašinicom, al' me strah da ne ostane irokez ili nešto još gore... Da odemo frizerki?
Kupanje: svaki dan, u Johnsonu ili (kršitelj koda)u, puna kada i kupaonica vode. Mali čovjek voli bućkanje u kadi, pa mu to i priuštimo. A prije nekoliko mjeseci su nam prošli svi problemi s kožom tako da smo izbacili maslinjak. I ne mažem ga ničime.
Slikanje: najbolje scene su ostale zabilježene samo u sjećanju! Radim foto-album mojoj mami, tako da svako 3-4 mjeseca odaberem pa nosim na prinatnje u foto-studio. A onda sam i nama napravila jedan: 100 komada za prvu godinu.
Ljutnja: oooo, da znamo se jako ljutiti: plakanje bez suza, bacanje na pod...
Magriz - :D za Frana, nadam se da će i svi ostali nalazi biti super!
ma gledaj ti novih avatara![]()
mislim da mili izlaze neki opasni zubi jer zna usred igre ili hodanja stati i onda stisne zubiće jako i sva se strese ili počne strugati zubićima...inače, curica totalna - igra se stalno s fifijima koje stavlja u kućice neke i s njima onda pleše![]()
Evo da se i mi javimo.
Cipele br. 20.
Fotic je uvijek sa nama ali nemam vremena postati slike.
Kupanje svaki dan (kada je imala urinoinfekciju onda smo se tusirali). Sada joj prije kupanja prvo operem guzu i onda u kadu sa uziva. Pokusavam izbjeci bestije. Mislim da cu poceti stavljati jednu kap cajevca po cisto preventive radi urinoinfekcija. Pranje kose svaki drugi ili treci dan.
Ivcek, Mala i Sanja - pelenice su jos uvijek kod mene. Ovu subotu sam na poslu. Ako je nekome usput moze doci do moje skole na Salati imat cu pelene sa sobom pa me samo SMSnite.
Sanja- sorry kaj se nismo vidjele ali mi smo cijeli vikend bili vani a ja ostavila telefon doma.
Ja sljedecu srijedu putujem za Prag i vracam se u nedjelju. Prvo odvajanje od mog andele. Izdojila sam puno mlijeka da MM moze davati Emi a ja izdajalicu nosim sa sobom kako bi izbjegla mastitis i nastavila laktaciju.
![]()
Keti se usavršila! Sad zna i plakati sa suzama "na silu".Olivija prvotno napisa
![]()
ups, sad sam skužila kolko je bilo novih postova koje nisam pročitala - nisam išla na kraj svih postova ... pa da prokomentiram:
Magriz - super za Franijeve nalaze :D čestitamooo!!!
Mili kupamo svaki drugi dan u velikoj kadi - kao i susjed Gab, M. obožava bućkanje i praskanje pa je mala kadica već odavno premala. i onda špricanje i igranje sa svim i svačim u kadi :D ne koristimo nikakve sapune ni šampone osim otprilike jednom tjedno (ili rjeđe čak...) kad peremo kosicu s Mustelinim baby šamponom. ne mažemo kremicama. (kuc-kuc) koža je krasna! skroz je tamnoputa. taj dio nije na skandinavce.
i malo pitanje: dal vaša dječica vole čokolodu? jeste li im uopće dale da probaju? moja mama je Mili dala životinjsko carstvo neki dan i od tog trenutka nema mira - zna gdje stoji to životinjsko carstvo koje baka kupi i tamo s ručicama i hoće, hoće, hoće!!! razljuti se i rasplače (sa suzicama!) ako ne damo :shock: jučer joj ja dam neotvorenu i mislim si to će ju zadovoljiti, možda joj se sviđa sličica ili tako nešto. ona si je sama to raspakirala i cijelu tablu ponjupala na jen-dva! bila je pre preslatka onakva sva zamusana u čokoladiali, hm, žao mi je da je već na slatkišima...meni ne bi palo na pamet to joj kupiti uopće ali baka je baka...
Keti je 2-3 puta probala čokoladu, i jako joj se svidjela..
Uglavnom na nekim druženjima, kad su joj svi to turali pred nju, a ja objašnjavala da slatkiše još ne jede.
Na kraju je malo liznula, a ja ostatak bacila - nije mi se dalo raditi scene, kad ljudi jednostavno "ne čuju".
Mi joj još ne damo čokoladu. I ovako ima pretvrdu stolicu..
Cekana- jeste radili uzv bubrega? Kakva vam je urinokultura?
(nama nalaz: mješana kultura..šta god to značilo..)
Kako rješavate problem utičnice? Petra ih se zadnje vrijeme baš dovezala i nikako joj objasnit da ih ne dira. Sve su nam zaštićene ali bih je volila naučit da je to opasno..ali trenutno nikakvo objašnjavanje mi ne uspjeva. Kad je odmaknem fizički, ona opet došeta do nje i pokušava svašta ugurat. Malo mi je i smješna s tim koliko se trudi i ne odustaje.
Svizac - kako je bilo u Klaićevoj kod preporučenog pedijatra? Ja ne koristim čajevac nego kapi brusnice Cranactin, misllim da dugoročno mogu pomoć..
uvijek nešto zaboravim- čokoladu nije probala, osim lino ladu u jaslicama.. negdje sam čitala da nutricionisti preporučuju komadić čokolade i jednogodišnjacima, ali mi ćemo još malo odrasti prije tog okusa
Ajme koja sam ja biserka... ja već 2 dana škicam na svoj zadnji post na podforumu 0-1 i mislim si kako nitko niš ne piše već 2 dana i onda se tek danas sjetim pogledati na 1-3![]()
Pa da vas pozdravimo i mi na novom podforumu, i zaželimo dobrodošlicu svim novim mamama i njihovim bebama.ž
Mi smo počeli sa br. 21 (cipele) i još smo uvijek na tom br.
Bubica, mi smo sa u novom stanu montirali sve utičnice koje već imaju ugrađenu zaštitu (Vimarove) tako da ne moramo brinuti.
Svizac, baš mi je žao što radiš u subotuMi smo isto mislili otići do ZV na rasprodaju (to nam je čak i najbliža lokacija do sada) i piknuti koju pelenicu (ona prugasta i ona sa cvjetićima su favoriti
), pa ako stignemo do Šalate-vidjet ćemo.
I mi slikamo, ali kompjuter je još u starom stanu tako da nemam kad to prebaciti na net. Ja se također svakodnevno čudim kako je Ivor lijep 8) i kako je samo narasao :shock: ajme meni , kako to vrijeme ide....
Bit će gužva u subotu na rasprodaji... očemo se dogovoriti nekako da se vidimo?
oli, sad sam pregledala fotkice. Gab je presladakKako vas služi ona bočica (na slici gdje Gab čita poslije večere)? Vidjela sam takvu pa sam se dvoumila kupiti ili ne :/
Inače, primijećujem da se i Gab voli igrati sa svojim "mišem"ajme, meni Ivor jedva da da mu stavim pelenu, a da ne govorim da moramo prati ruke svaki put nakon pišanja i kakanja na tuti, a i nakon presvlačenja.
Mame platnene pelenašice, jedno kratko pitanje: koliko pelena staviti ujutro u vrečicu za cijeli dan? Ja baki dam 3-4 komada. Najčešće bude i previše?
U Klaicevoj je bilo super. Dogovorili smo se da napravimo Ultrazvuk i da onda vidimo. U principu dogovor je da ne radimo nikakve dodatne pretrage osim ako ne pokupi jos neku urinoinfekciju onda cemo ici u Helenu na ultrazvucnu cistografiju.
Jel netko zna jednostavan nacin da se iskopira sve ono iz 0-1 o nasim bebama?
:D Svizac - super! I kuc-kuc-kuc da sve bude o.k.
Mala - ja pošaljem 5 pelena, ali obavezno dobim natrag 2-3 čiste. Mama ga dosta stavlja na tutu, ali nekada zna nepredviđeno kakati, pa nek ima... + ekstra bodi, hlače i majica
Traži se neki kompjuterski lumen da skuži kako bezbolno spremiti stari pdf...
Čokolada - pogleda kada mi jedemo, ali nema šanse da proba. Osim u Monteu...![]()
Utičnice - Najozbiljnije moguće kažem "to ne" (kao i za smeće) i dosta smo dobri po pitanju toga. Imam neke neiskorištene kablove (jackove) njemu na dohvat, koje onda gura u svoje igračke, kutije. Izgleda kao na onim starim telefonskim centralama kada se s tim igra.
Cekana, samo pozdrav? Pa fale nam tvoji postovi... što ima kod vas?cekana prvotno napisa
Pitat ću MM za spremanje starih postova...
hehe kako smo Oli i ja isto reagirale i to u iasto vrijemeOlivija prvotno napisa
![]()
ja mm-u pripremim 5-6 pelena i uglavnom ostane 1-2... F je veliki pišariolo, pa mu mm mijenja pelene svaka 2-3 sata... za jaslice planiram stavljati 5 kom+1 komplet rezervne robice, pa ću vidjeti da li će to biti ok
čokolada - F nije ljubitelj slatkog (više voli povrće i meso od voća), a na čokoladu je napravio facu kao da će se porigati![]()
utičnice - imamo zaštite, i pokušavam ga odvratiti od njih - zainteresirati s nečim drugim, a ako to ne ide, kažem NE i/ili odvučem ga...
pišonja - neiscrpan izvor zabave kod presvlačenja i kupanja![]()
rodina rasprodaja - idemo i mi!!! hoćemo se naći tamo, pa poslije Bundek ako ne bude kiša?
Rasprodaja: mislila sam tamo otići u 10, pa u 11 na Bundek. Kako vam to zvuči?
dakle, samo moje dijete mlati po čokoladi...znam i od koga je taj čoko-gen pokupila...ajde tješi me malo onaj savjet nutricionista o davanju čokolade jednogodišnjacima. magnezij, minerali njam njam. ali neću joj davati niti jednu drugu osim životinjskog. vjerojatno je prilagođena djeci, i mala je.
nego, oli, ovaj termin u 10 mi se čini super. zadnju će naravno imati mlada gospođica.
puse svima![]()
magriz, morat ćemo se naći da mi obnoviš avatar![]()
možem ja pomoći?Koko prvotno napisa
Cekana nas se odrekla u korizmi (ne znam da l stavimcekana prvotno napisa
ili
)
Ja malo pucam po šavovima ovih dana.. mm na službenom putu, a P mi ne da mrdut, stalno oko mene.. razumin je da joj falim i igram se s njom, ali kad si sam cijeli dan (još vani ova kiša), a nešto bih i pojela i u wc otišla..ako nije uz mene onda je sa utičnicama ili kao sad, na memni spava i ciki.. kad je lgnem u krevet ona budna, al na meni može spavat cili dan, sa cicom u ustima..uh
Nego, Mala- pa pričaj kako ti je u stanu, jeste ga opremili, jesta se navikli?
sanjama, ja ne znam stavljati...probala sam pa je uvijek fotka kao prevelika a ne znam smanjivati...prošli put nas je uslikala magriz na druzenju kod franića i stavila u sistem (hvala magriz!). ako se vidimo u subotu, možeš nas i ti uslikati i instalirati. da vidite naraslu Milu
baš ste dobre
![]()
aj ti meni mailaj slikicu koju želiš iskoristiti za avatar, pa ti ju smanjim i mailam ...Koko prvotno napisa
![]()
čitam stare postove - stvarno su nam djeca prelijepa...
ali jučer kad smo bili u klaićevoj - gledam djecu - ima više i manje lijepih, ali ima tako bolesnih... da srce boli...
i zato, koliko god bila sretna što mi F ima lijepe plave okice i kosicu, zahvalna sam što je zdrav... i neka je maza, i neka sve mora biti po njegovom, i neka se budi x puta po noći, i neka ga uspavljujem na rukama... samo da je zdrav...
kiša je vani, na poslu mi nešto šugavo, pa me malo pere...![]()
da se javim na brzinu....
na poslu fenomenalno! stvarno, uvjeti su... gala! impresionirana sam!
danas prvi dan s dadiljom, ona kaže da nije plakala ali je često malo nervozno zvala mama mama, ali kao ona bi joj preusmjerila pažnju, super zaspala, papala....
čokolada... joj, ja je znam u teškim vrištajućim situacijama malo podmititi npr. kad se same vozimo autom na dugoj relaciji a ona neutješno plače... i to samo kinder čokoladice, ili još bolje one male za djecu (imaju u Mulleru) gdje je minimalno čokolade, i fina riža okolo... to je baš zavara...
imamo nove riječi:
gledala je trnoružicu u bajki i rekla: spava...
i banana... to joj je prva duga riječ :D banana, a nije da ih previše voli... al tu i tamo pojede...
Cure, može neki barem okvirni dogovor za subotu?
Mi ćemo na rasprodaju s našom frendicom i njenom mamom.. pa da se probamo sinhronizirati. I mi smo mislile ako bude moguće zbog vremena kasnije svratiti na Bundek.
Sanja - evo ja sam već predložila 10 za rasprodaju 11 za Bundek...
jutro!!!!
danas sam busom na posao, i odspavala lijepo dodatnih pola sata![]()
pa kavica i banane za doručak... uz mailove...
moj F je počeo jesti večeru - sad ima 5 obroka - doručak mliječna kašica, pa voćni međuobrok, pa ručak (kojeg pojede stvarno puno), pa opet voće s malo kruha, i navečer žitarice u rižinom mlijeku...
nakon toga cica, i opet 3-5 puta do jutra...![]()
sutra - može oko 10 rasprodaja, 11 bundek... osim ako me mališa ne zafriga pa zaspe ...
dobro jutro zimskepetak je!!!samo se nadam da će kiša prestati do sutra...mi ćemo u zagorje za vikend ali držimo si ovaj termin u 10 na rasprodaji, pa ako je lijepo možda poslije i bundek.
magriz, hvala na prijedlogu za avatar. pošaljem ti onda jednu slikicu uskoro: i potpisujem ovo za zdravlje...sve nema veze, samo da su zdravi i veseli![]()
svizac, baš me zanima kako će ema doživjeti tvoje odsustvo ta 4 dana. javi! jel se ema još budi po noći i traži siku? meni je to najveći problem po pitanju eventualnog odvajanja. inače, znam da bi bila skroz super s tatom ili/i bakom i dedom. razmišljam unaprijed jer imam taj dulji boravak u lipnju - 4 tjedna u Parizu (što sam presretna!) i odmah sam na poslu tražila da ide i familija samnom. načelno je to OK ali ipak, ne znam dal ćemo moći sva 4 tjedna biti zajedno pa razmišljam kako da Milu pripremim...ili da sve samo prepustim jer još je 2 i pol mjeseca do tad a oni se tako brzo mijenjaju.
Ja si još ne mogu zamisliti odvajanje niti na jednu noć... Idemo u travnju u svatove u Osijek, pa sam rezervirala sobu u hotelu gdje će i biti fešta. Vidjet ću koliko i kako ćemo izdržati.
Ja sam danas tjedan dana na operaciji, i u bolnici moram ostati 4-5 dana. Žicala sam doktora da to smanji na minimum. I grozno sam tužna...
Al odgađati operaciju još godinama.. ne znam.. Tješim se da će MM i Keti dolaziti mi u česte posjete, da će on biti s njom ostalo vrijeme, i da ću oporavak od operacije odraditi doma, a to znači da sam sa svojim Žmigavcem ponovo 24h barem 3 tjedna... Uf! Pokušavam ne razmišljati o tome, da ne posustanem od operacije.
Ispravak netočnog navoda. Danas DVA tjedna.sanja74 prvotno napisa
Sanja - Samo hrabro! Znaš da je to put do novogu tvom životu!
samo brzinski jer sam u gužvetini:
čokolada - obožava i dam mu malo ako je na vidjelu, a on mumlja i priža rume (inače junastojim konzumirati u njegovom odsustvu). najmirnija sam kad je u pitanju čok. s rižom ili obična... lomim minijaturne komadiće, pa na kraju ispadne da u pola sata pojede 1-2 kockice, a to stvarno nije ništa (prema mojim kriterijima)
kupanje - svaki dan u velikoj kadi s par kapi kupke, da se zapjeni. kosu peremo jednom tjedno jer mu je dosta gusta i sporo se suši (čak i turbo jakim fenom), a najveća nam je frustracija, kako se već zna, sjediti na mjestu i čekati... u ovom slučaju da se kosa osuši
utičnice - nisu zaštićeneali je zato 100% vremena pod budnim nadzorom. kad krene prema utičnici, pogleda me, a ja svaki put iznova ponavljam (ozbiljne face i mirnim tonom) da je to opasno i pec-pec, pa posluša (osim ako ne odluči testirati moju dosljednost pa istog trena ostavi prvu, pa krene prema drugoj, trećoj...)
smeće - isto nezaštićeno... točno zna čemu služi kanta za smeće i nikad ne prekapa po njoj... dapače, kad mi dođe s nekom smećkom, pokaže ju (obično neki papirić između palca i kažiprsta... slatko), ja klimnem, kažem "da, to je smeće" i on odšparta do elementa, otvori, baci u kantu, pogleda me. ja opet klimnem, kažem "bravo, sad zatvori" , on zatvori i to je to.
jedine dvije stvari koje su nam frustrirajuće su: stepenice (mm izradio ogradice na vrhu i dnu, ali ako slučajno ostanu otvorene, popentra se gore) i ormarić za cipele... ne kužim zašto su mu cipele toliko interesantne :? nakon milijuntog ponavljanja "ajmo ih spremiti, to je prljavo, s tim se ne igra, ne to u usta, bla-bla...." zaključili smo da je najbolje pustiti ga da raznese par komada po stanu i kad nakon par minuta izgubi interes, vratiti sve nazad da ni ne skuži. nadamo se, ako ne budemo tome pridavali veliku važnost, da će ga uskoro proći ta faza.
imali smo par dana u vrtiću situaciju kod odvajanja: obujem mu papuče, kažem "ide mama pa-pa", a on me zagrli, kmekne, pusti suzu-dvije i ne pušta. onda bih ga predala teti u ruke i prestao bi čim bih zatvorila vrata za sobom. od jučer pruža ruke prema teti čim dođemo, ne mogu vjerovati... dam ga jutros teti, a on napravi frajersku facu, petlja oko tetinog botunića i smješka mi se... dakle, pored mene žive, on se mazi s tetom![]()
i još jedna stvar: čim dođemo, mrmlja "mam-mam", teta ga posjedne u hranilicu i prokomentira "a što ovo dijete voli papati"... i navodno ( a da u to povjerujem trebam prvo postaviti neku skrivenu kameru u vrtić) nakon ručka, s prethodno obučenom pidžamom, sam odšeta do kreveta i legne :shock: on, moja razmazotina koja doma ne ide leći bez cice ili nosanja???
nemrešbilivit
tražile ste slike? baš gledam po ovom kompu i ne nalazim nešto reprezentativno... a doma sam... PAZI OVO!!! lijena instalirati ADSL koji mi je stigao prije mjesec dana![]()
obično odlučim to napraviti navečer kad djeca odu leći, a onda ili zaspem s Jakovom, pa kad se probudim nakon sat vremena, prođe me volja, ili se uhvatim nečeg drugog... i tako
ajme, odoh raditi.......
Ono što me tješi (i što me intimno natjeralo da ipak idem sad na operaciju) je da Keti dobro prihvaća našu odvojenost. Jest da voli biti sa mnom, i čim me vidi samo se mazi..Olivija prvotno napisa
Od kad dođem doma, do spavanja cijelo vrijeme smo zajedno. Isto i ujutro od buđenja do odlaska na posao. I skužila sam da u to vrijeme imam puno više živaca za nju nego ranije (prije sam već bila umorna i zasićena navečer). Da mogu birati, rado bi 4satno radno vrijeme, i to bi bilo super i za nju i za mene, ali.. nije ni ovako loše.
Teta čuvalica i ona se fino slažu, i imam dovoljno povjerenja u nju da joj ostavljam Keti.
Mislim da je okolina skroz iznenađena kako se Keti adaptirala. Stalno su svi govorili da smo previše zajedno, kad ću je prestati nositi i sl.
A sada.. pala im teorija u vodu. :D
ma za poludit! sad sam napisala post i nešto se zaštekalo...
ukratko, džez draga, molim prijevod u dijelu oko čokolade - "mumlja i priža rume"...hoće reči, radi što??ah što volim bogatstvo hrvatskog jezika![]()
i drago mi je da postaš na poslu![]()
sanja, ma bravo za tebe i Keti! super je da si našla dobru tetu čuvalicu. a za operaciju ćemo vibrati do iznemoglosti![]()
Pruža ruke! Valjda.. tako sam ja razumilaKoko prvotno napisa
![]()
Sanja- vibramo za tebe, oćeš da i novi topic otvorimo, vibre za Sanju!~~~~~~~![]()
to ti je džez kad posta na psolu...Koko prvotno napisa
![]()
mi se naručili sutra za šišanje...stvarno mu je duga kosica, i dugo se suši, i jako se znoji... a sad kad krene u jaslice, bojim se da će tako znojne glavice i mokre kosice nadrapati... moram ga danas još uslikati ovako čupavog... a sutra malog ošišanca...