-
dječje dlačice
Pozdrav svima, imam pitanje za mame - kada dijete dobije bijele dlačice po tijelu? Moj sin ima 19 mj. i već nekih 2 mjeseca ima po rukama, nogama (žućkasto-bijele) i licu bijele dlačice, čini mi se ok po tijelu, ali po licu ....? Iznad usnice, na dijelu uz vrat, po obrazima(tu i tamo)... hm... inače ima dobru kosu (plavu) i guste trepavice, ali brada i brkovi VEĆ?!
-
Osoblje foruma
to je normalno.
pa svi imaju tanke dlacice po licu
-
Ma nije baš normalno (ili ja nisam normalna), na suncu se to jako kuži, očito je to kod mog djeteta jače izraženo zbog nekakve genetike ili nečeg trećeg, čudno zvuči da 19mjesečno dijete ima male (bijele doduše, zasad) brkove!
-
-
Hvala ti na dobrom savjetu - zabrinjavanje je loš stil života, osobito kad je dijete u pitanju, još samo treba da ga zarazim sa svojim paranojama
... zapravo, surfajući jutros po mreži, naišla sam na suprotan problem - gdje su djeci otpale dlake u nekoj vrtićkoj dobi iz tko zna kojih razloga... tu sam sama sebi opalila šamar - (ali - vrag ti je mozak, kopa i kopa dok ne iskopa
-
lara ima2,2 god. i dosta je dlakava,moram priznati.
blijedoputa je,a ima crnu kosu-ima dlakice po ledjima,rukama i nogama.ove na rukama i nogama ja vidim,a ove na ledjima su dosta uocljive.
hoce li joj to s vremenom otpasti?
-
Petra je bila dlakava kao majmunce prvih nekoliko godina. Vise nije
-
toncek je pravi 2,2godisnji muskaras s dlakavim nogama i brcicima koji se na svijetlu vide,to je ok ,kasnije se povuce...bas mi je smijesan,sjetim se proslo ljeto u kratkim hlacicama i izblijedelim dlakama na nogama..muskarcic
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma