Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: nasilni crtići????

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

E, vidiš, moji uvijek primjete kad uz mamu nema tate. Uvijek pitaju gdje je tata, a ako nema ni mame, pa tako valjda mora biti.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi gledamo Tomicu.
    I svi jedva čekamo vikend da ga opet gledamo. I svi skupa pjevamo iz sveg glasa "Vesele su tračnice"....
    Sad učimo na engleskom pjevati Thomasa.... 8)
    Gledamo i Jagodicu Bobicu. Dalje što gledamo su Moomini. Teletabisi su nas davno prošli.
    One grozote od Ninja s onim jadnim kompjuterskim animacijama za sad uspješno zaobilazimo, ali bojim se da ć i to brzo doći na red.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj bundevica prvotno napisa
    E, vidiš, moji uvijek primjete kad uz mamu nema tate. Uvijek pitaju gdje je tata, a ako nema ni mame, pa tako valjda mora biti.
    nevjerovatno, moj Dominik isto, prvo sam mislila da je slučajno, ali poslije sam skužila da je jako emotivan i čim je neki lik bez mame ili tate on se rastuži pa moram izmišljati da je kod frizera ili na poslu i sl.

u potpunosti se slažem s tobom, ako moraju biti razbijači da bi se uklopili u okolinu, onda neka se radije ne uklope i budu ovakvi kakvi jesu, pjevaju Vesele su tračnice i ne znaju što je pištolj... vidim da neće biti jedini!

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

u našem vrtiću nema televizora po grupama, jedino u dvorani i nikad mi niti jedno dijete nije reklo ( niti moji, niti iz kvarta) da su gledali crtiće.
    tete su zato tam da se bave s njima, a ne da ih šutnu pred telkač :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo još uvijek na Winnie Pooh-u, Fifi, Jagodici Bobici (favoriti), pa onda tu još dođu Miki Maus, Štrumpfovi, Tom i Jerry, Jura, Bob graditelj i tome slični.
    Spužvu Boba ne voli, što je meni drago, jer ni meni baš nije napet (puno nepoželjnih izraza).
    Kužim da u vrtiću čuje za ninje i power rangerse (koliko je meni poznato ne gledaju ih, već to pokupi iz priča drugih klinaca), ali vidim da nema baš potpuno jasnu sliku o tome. Nama uopće ne pada na pamet ponuditi mu ih. Nedavno smo bili kod kumova koji imaju blizance fiksirane na ninje i naravno da su tamo buljili u njih. Odmah je pokušao i sam prikazati njihove vještine. Sad smo na čišćenju od takvih vrsta crtića.
    Mlađi je još fiksiran na Teletubiese (a onda ih i stariji zna pogledati).

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Moji su me juče pitali zašto Lolek i Bolek nemaju mamu i tatu

A tako me taj crtić podseća na njih dvojicu

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E, vidiš, moji uvijek primjete kad uz mamu nema tate. Uvijek pitaju gdje je tata....
    Eh baš se i nama to desilo.
    Leon se prije par tjedana odjednom zainteresirao za crtiće, "skinuo" se sa Bambija i došli smo do Legende o medvjedu.
    I mada mu priča još uvijek nije sjela (a tko je ovaj mali medo? a zašto Denahi ganja velikog menu? a gdje je Kenai? a tko je ova ptica?) prva stvar koju je pitao, nakon što je shvatio što se desilo sa Kodinom mamom, jest: a gdje je njegov TATA?
    Oš'o radit, sine.

No, nisam se zato opet vratila na ovu temu, nego: iz cijelog prekrasnog crtića njega je najviše fasciniralo ganjanje kopljem sirotog medvjeda kroz cijeli crtić, pa sada po nekoliko puta dnevno nas sačekuje iza vrata sa namrštenim nosićem, drvenom bojicom u ruci (op.a. to je koplje!) visoko uzdignutom u prijetećem položaju, sa oštrim pogledom ispod obrva... :/ , skače sa namještaja (ili još bolje sa mojeg Orbitreka - susjedi: jaaaaaako nam je žao!) kao Denahi sa stijena, juri me po kuhinji i prijeteći reži....

Šmrc, vratite mi nazad Zlato Mamino....

I, što sad - reagirati ili ne? Za sada se uglavnom ograničavamo na priču da to baš nije lijepo, da je to samo crtić, pa na beskrajno objašnjavanje zašto su Kenai i Denahi bili ljuti na medu (kao da to opravdava situaciju..?) ali čini mi se da ga se to baš i ne prima...

S druge strane, valjda je to normalan dio odrastanja, gledali smo mi kao klinci i nasilnije crtiće (Tom&Jerry npr.) pa odrasli normalni (kao što je dobro rekla MGrubi).

Kako se vi nosite sa time? Komentirate li im to? Što im kažete?

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

jucer mi gledamo pčelicu maju i sad scena...

maja kao nestasna pcelica na koju stalno vice neka dr. starija pcela kasandra, maja se zavuce mislim u sace meda i ostanu joj viriti noge i guza vani, dolazi ljuta kasandra i kaze ...KAD SI SE VEC TAKO DOBRO NAMJESTILA, MOGLA BI TE ISPRAŠITI PO TURU... :shock:

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •