Dakle, problem je sljedeći: kad stavim bebu na ciku normalno doji par minuta i onda počinje ludit i plakat! Ja stisnem a ono mlazovi mlijeka na sve strane! Onda se pokušavam malo izdojit (dok on sa strane urliče), ali bude sve gore. Onda ga stavim na drugu i nekad je OK, a nekad i na drugu ista stvar. Onda mi nema druge nego ga podignut i pokušat smirit i za par minuta probat ponovno.
Najgore je pred spavanje. Taman se počne uspavljivat na cici kad počne špricanje pa počne plakat i tako nam uspavljivanje traje puno duže nego da je situacija normalna. Ali nije stvar u trajanju nego on tad jako plače a niš ne pomaže.
Više ni ne dojim dok on hoće nego dok nam se ne pojave mlazovi. Onda često mislim da je gladan jer je često cendrav dok je budan i uvijek prihvaća cicu, al uglavom podoj ne prekine on nego "problem". A i kako moram često mijenjat strane, neznam koliko pojede onog zadnjeg hranjivog mlijeka. Neznam više što ću. Bilo je i prije toga al u zadnje vrijeme skoro svaki podoj je takav!
Već sam luda!!! I bijesna na svoje cice!!!![]()