Kako je stari forum OUT, a novi IN, prenosim linkove za maramu za nosenje bebaca, a i onih malo vecih.
Kamaris - Zagreb,
Easycare - Austrija,
Maya Wap - Pouch i Sling - SAD,
Didymos - Njemacka.
I eto nesto sto nije marama, ali slicno:
Baby Bag.
Za sada znam da su marame Kamaris, Easycare i Didymos marame koje se vezu pomocu cvora, Maya Wrap Sling ima dva prstena za "vezanje", a Maya Wrap Pouch je sasivena i spojena pa nema nikakvog vezanja. Baby Bag je modernija verzija svega navedenog.
Popis poznatih korisnika:
alamama - easycare
Samaritanka, Frano - didymos
Davor - Maya Wrap Sling
stray_cat - Baby bag

Odgovori s citatom
, a kolica nam služe uglavnom za ukras
jedva cekamo!!!!
.
) je jedan od načina vezanja marame samo što na jednom dijelu, ako sam dobro skužila, ima neko podebljanje.
. Hvala na informaciji da se bebe ne smiju nositi prema naprijed. Pogledala sam sve web stranice s maramama i ne znam kaj da radim. Prvo mi se sviđala Baby Bag, ali mislim da se u njoj može beba nositi samo na stranu, ne i naprijed i otraga. A ove ostale marame mi se čine baš zgodne. Nisam si mogla zamisliti kako možeš vezati maramu da dijete stoji uspravno, ali sam onda našla neku sliku. Maya Wrap mi se čine zgodne radi toga što imaju prstene ili su sašivene pa se ne mora mučiti oko čvorova i brinuti jesam li ih dosta čvrsto svezala. Dydimos su mi isto zgodne, a onda kad pogledam, zapravo su slične Kamarisu pa sve to dođe otprilike na isto. Jedino ne znam kako je s kilažom. Već sam rekla da Lea ima već 7 mj. i oko 10 kg, a ne bih htjela da ako je već kupim da je kratko koristimo. I kaj se sve te marame mogu koristiti i za naprijed i za otraga. Pliz, pomagajte :wink: ! Tko ima kakva iskustva? Kaj da mi se najviše isplati kupiti i gdje se može nabaviti i ako eventualno znate cijenu?