Citiraj Amalthea prvotno napisa
Citiraj daddycool prvotno napisa
koliko se sjećam u uputama Evolvinim je da se stavlja u vozila koja imaju kombinirani pojas tako da se fiksira pojasom. no istina je da sam je ja jednom fiksirao u picasso koji nije imao takav pojas i svejedno je sjedalica bila čvrsto na mjestu. način na koji se sjedalica montirala je pritiskao pojas tako da je on čvrsto držao (nešto poput fiksiranja grupe 0+). evolvu bi u svakom slučaju trebalo prije kupnje isprobati.
I ja sam počela razmišljati o novoj sjedalici za starijeg i za sada mi se najviše sviđa Evolva jer malac ima 3 god. i 15kg.
Trenutno se vozi u MC Tobi, ali nju bi za koji mjesec dala mlađem (kad preraste jaje), a stariji za to vrijeme sigurno neće natući 18kg.
Ne sviđa mi se pomisao da se sa svojih 15kg vozi u sjedalici koja nema svoj pojas (grupa II/III) pa bi ga preselila u ovu. Kaj mislite jel mi to najbolje rješenje?
I molim vas pojašnjenje, na što se misli pod "kombinirani pojas" (imamo Renault Clio).

Još jedno pitanje... Što mislite o ovoj sjedalici, jel bi se isplatilo nabaviti ju ili je u rangu s Evolvom? http://www.britaxusa.com/car-seats/frontier
Koliko sam shvatila to je sjedalica grupe II/III, ali sa pojasom u 5 točaka vezanja. Koliko mi se čini ima je samo u USA.