stavila je renata neki dan - negdje :/
jucer je organizirala pravi fotosesn u rodi, pelene svaka ko misica kocoperile se pod lampama, bit ce i na portalu
stavila je renata neki dan - negdje :/
jucer je organizirala pravi fotosesn u rodi, pelene svaka ko misica kocoperile se pod lampama, bit ce i na portalu
:Divarica prvotno napisa
renatin post je na ovom topicu, prethodna stranicaali samo probne verzije...a sad se veselimo pravim nježnim pusicama
![]()
iskustva su nam raznaLutonjica prvotno napisa
nama je i FB nakon godinu dana pranja s ostalim pelenama na 60 propustio po cijeloj površini
evo i ovdje fotke njeznih pusa:
http://public.fotki.com/renjelusic/20081021novinjeznep/
može na mejl pelene@roda.hr![]()
cure, mi smo danas dobili dvije puse... prekrasne su...
nabavila bih još nekoliko. zanima me da li ih je moguće montirati na prosječno djete od 2. godine.
da li ih je moguće upotrebljavati do kraja peleništva???
joj ja moram rodice pohvaliti, narucili smo jednu pusicu , zastitne gacice i dodatni ulozak, i stiglo za dan :D :D
cura je prezadovoljna, narucujemo mi toga jos... :D
imamo rodine zaštitne. Peremo ih samo ručno. Zadovoljni smo svime osim drukerima. Jako lijepo izgledaju, ali malo se teže kopčaju.
Mi kupili bambus pusu vel. 2 i stvarno je predivno mekana i dobro upija, ali me malo muči veličina. Sad sa 6 kg ju oko nogica kopčam na najveću veličinu. :/ Da li ju netko koristi na većem djetetu ? Brine me da ipak nije dovoljno velika do kraja pelenaštva.
Koliko ti je star bebač?
Ian ima 6 mjeseci i ogroman je (9 kg), debelih nogica, a pelena mu je skroz ok.
Negdje pred kraj perioda u kojem su nepokretni imaju zapravo najveće guze i najdeblje noge.
Čim se počnu okretati, puzati noge i guza im se naglo preoblikuju, postaju više mišićavi, a manje špekasti i onda kod nekih beba čak treba kopčati na manju veličinu.
Ja Ani koja ima 2,5 noću stavim tanku poketicu veličine M jer se još zna zapišati, a Ianu istu jedva zakopčam oko nogu.
Inače, bambusice sam kupila na rasprodaji i stvarno su genijalno mekane.
A nevjerojatno mi je da je sve tri nove pelene redom odmah morao posrati! I to nije prvi put!
(Valjda obilježava teritorij.)
genijalnoFidji prvotno napisa
![]()
moja se u novu pelenu nije posrala, samo se popišala (ipak je ona jedna fina dama 8) ). a ta nova pelena je nježna pusa i baš nam je super![]()
mekana je i nježna, nemamo zamjerki za sada. izvana je na majmune...preslatko :D
i medo sa 2,5 godine stane u neke M pelene koje je nosio sa 5 mjeseci. kad prohodaju se izduže i nogice više ne budu tako debele.
OT - ja čekam već 5 mjeseci da se moj izduži, pa nikako - sve pelene kopčam na zadnje drukere - stalno 8)
Bit će da smo onda trenutno baš u toj fazi debeljuškastih nogu i guze- ima 3 mjeseca i baš počinje sa pokušajima okretanja.Fidji prvotno napisa
![]()
Sad mi je lakše jer su pelenice (nabavili i nježnu pusu) preprekrasne pa bi mi stvarno bilo žao da ih ne nosimo!
margita ju nosi, ima 2 godine i 12 kilaZrina prvotno napisa
i ne kopčamo ju na zadnje, nego predzadnje drukere
Stigla nam je prva naša nježna pusa! Prekrasna, mekana...zaljubile se i mama i kćerka. Mala ju ne da s guze, kaže da je ona sada Jagodica Bobica (roza pelena sa srcima).
javljam se nakon korištenja zaštitnih gaćica rodina pusa 2-3 puta.
oprala sam gaćice na 60 stupnjeva i drukeri se više ne daju zakopčati. koristili smo platnene pelene 6 mjeseci u kontinuitetu i onda smo prešli na jednokratne. kupili smo zaštitne da iskoristimo platnene još malo i onda nam se dogodilo ovo. ima li još netko kome se ovo dogodilio ili smo baš imali peh?
ako mi netko može pomoći...
da li je Nježna pusa istog kroja kao i Rodina pusa? Na internet stranici nema slike Nježne pusa iznutra , zvala sam danas ali se nitko nije javio (u Rodinom gnjezdu)
i da li uložak koji se vidi na Rodinoj pusi dio pelene ili samo dodatak koji se može ali ne mora staviti tj. da li se taj uložak posebno treba kupiti?
i za kraj, je li uložak na bambus peleni zašiven za pelenu?Meni se čini da je ali možda se ne vidi dobro na slici...
planiram kupiti rodine pelene, pa hvala svima na info... :D
Rodina pusa je izvana istog kroja kao Njezna pusa, a unutra ima dzep i zasiven ulozak.
Bambus pusa isto ima zasiven ulozak.
livac, zamijenit cemo drukere na zastitnima, samo nam ih posaljite ili dodjite do rodinog gnijezda.
dakle, ova nova Pusa Prirodi od konopljinog flisa je nešto najmekše i najflafi i naj,naj,naj!!!
http://roda.hr/v2/index.php?option=c...=5047&Itemid=6
jedva čekam da je operemo i isprobamo! :D
nakon pranja nije bas toliko flafi kao prije pranja
mi drzimo komadic opranog i iskuhanog materijala u rodi pa pokazujemo kako izgleda nakon pranja![]()
jos uvijek fakat dobar! (da ne bi netko mislio da ga ne preporucujem...)
mislim da je meksi od flanela nakon pranja, ali nije meksi od bambusa
daa, nije tako flafi nakon pranja više, ali ostane mekano...
ja imam trifold uloške iz pocket change pocketica koji su od konopljinog flisa i koji se peru već... ček da izračunam... cca 2 godine i 4 mjeseca (non-stop su u pranju jer ih koristim kao super upijajući uložak uz ME (bez njenog originalnog) kao noćnu kombinaciju za popišanca i kad se osuše ih malo protrljam među rukama i opet budu fino ugodno mekani, pa očekujem da će isto biti i sa ovom pelenom
![]()
evo , stigle su nam nježne puse i bambus puse, sad se suše, jedva čekam da ih počnemo koristiti...
predivne su..... :D
Jedno pitanje, odgovor može i na pp:
kada bude Rodina rasprodaja, kako se kreću cijene rodinih pelena?
Hvala!
na rodinim rasprodajama su sve pelene i pelenaski proizvodi na 10% popusta, ali onda nema dodatnog popusta na paket
sad je vece snizenje, 15-20%, do 31.1.
mi imamo dvije bambus puse i uistinu su fenomenalne. mekane, superupijajuće. sigurno čemo upotpuniti kolekciju sa još nekoliko istih.
Nama su super Nježna pusa i Pusa prirodi od konoplje.
super su mekane, dobro upijaju i poslije pranja, dobro se suše.
Prezadovoljni smo sa Nježnim pusama, odlično upijaju, mekane su, ne urezuju se, baš stoje "kao salivene". Jedva smo dočekali zaštitne za bucmaste nogice (to nam je falilo sa starijom), suuuper su!
(Drukeri su nam na zamjeni, al' ne zamjeramo.) Uvijek bi ponovo kupila iste, a imala sam svakojakih sa curkom.
Pozdrav,
pripremam se naručiti nekoliko Rodinih i Nježnih pusa, ali na web shopu ne mogu pronaći nijednu fotku Rodine puse, a od Nježnih samo 4 dezena (i svi su ružičasti, ljubičasti i sl.).
Je li to trenutno dostupni dezeni ili se baš nisam snašla na shopu?![]()
![]()
uzmi barem dvije bamnus puse. fenomenalne za noć
Odlično, taman kad se vratim s godišnjeg, pravac Rodin web shop![]()
hvala, Lutonjice![]()
curke koje su kupovale rodine pelenice,ovaj mjesec si planiram kupiti prvu turu pp,a vidim da su neke i na akciji superiška.Htijela bi samo pitati koliko bi me došla poštarina za 5 pelenica,da znam planirati.Ili da otvorim novu temu,pomoć.
je vidim nekaj sam si ja predvidjela,ah ti hormoni,hvala na odgovoru ivarica,pusa.Svejedno ću ih narućit.
Naručila sam drugu turu pelenica i sad čekam mail da ih platim.
Prekrasne su mi ove šarene Rodina i Nježna pusa, a naručila sam i jednu Bambus.. Jedva čekam da dođu!![]()
Stigle su, stigle su!!!
Prekrasne su!!! Voljela bih da uskoro i u Rijeci bude neka radionica o platnenim pelenama jer imam neka pitanjca.. Npr., kada ih perem, trebaju li drukeri biti zakopčani ili sve otkopčano?
p.s. na paketu u kojem su stigle pelenice je super pečat: piše ''platnene pelene - jer Zemlja nije za jednokratnu upotrebu'' - foooora![]()