ovaj topic je vjerovatno bio vec puno puta,ali sam nova i stvarno trebam savjet.malena mi ima 2,2 god. i imam problema s prehranom.odbija jesti povrce,ne zeli ga ni pogledati.ali ne samo povrce vec i meso,rizu,variva...nece jesti niti marmeladu na kruhu,moram je moliti da jede cokolino..i onda mi je zao,pa joj dam jesti gluposti jer ne mogu gledati da ide u krevet bez icega.
ono sto jede je:hrenovke,salama,pomfrit,cokolada(i cak niti to nece stalno)...znam,znam koliko to nije zdravo,ali ja stvarno vise ne znam kako da je nahranim pa joj pokusavam uvaliti bilo sta.
u vrticu takodjer bas nece jesti,drlja po tanjuru..tamo svaki dan imaju neko povrce pa sam se nadala da ce ga poceti jesti,ali i to je palo u vodu..
sta da radim?da joj sve ukinem?mislim da onda stvarno nece nista jesti.
help,stvarno sam ocajna

Odgovori s citatom
Najgore je što je zadnje vrijeme bio non stop bolestan pa je i dosta izgubio na kilaži (i inače je mršav) pa mu dosta popuštamo ne bi li bilo što pojeo.
,mene je utjesilo to kad sam vidila na ovom forumu da nisam jedina kojoj nece bas da jede,to me spasilo dalo mi je puno vise strpljenja onako sam šizila na sve
...stalno viče "ne mamam ne mamam"..šta god mu nudim veli ne,ne i ne.....-jede tek kad odsjedi u hranilici kojih sat i pol unutar kojih ili sjedi mirno ili malo zaplače-i to plače onako kao da recitira iliti "glumata"..ponekad ga je i meni milo pa mu i ja kao jedna forumašica gore svašta nudim samo da jede..-zadnjih dana od kad je zatoplilo se toliko razmazio da stalno viče da se idemo hraniti ispred kuće u vrt,jer imamo travnjak s novom ljuljačkom i kosilicom ( koja je dakako bitnija i ljepša od ljuljačke....
)..-ali to hranjenje ispred izgleda ovako-mi trčimo za njim oko ljuljačke po travnjaku