-
...ajooooj,možemo se i mi pridružiti vašem društvu?...kad je Karlo došao doma,jeo je skoro pa sve,nikad se nije bunio....ali s vremenom,skužio čovjek koliko je sati i unazad mjesec dana imamo ogromnih priblema..s tim da neznam ako su problemi toliko veliki jer ima stolicu redovito i do 3-4 puta na dan-ali jede malo..koma..-ujutro ajd nekako je i išlo-čokolino ili keksi i mlijeko ili čak marmelada i nutella ali zadnjih par dana ni to neće-uzme zaklogaj dva i nalije se kakaa.Do ručka pojede nekakvu voćku ili štangicu tipa Milkyway s sjemenkama a za ručak oko 4-drama!
...stalno viče "ne mamam ne mamam"..šta god mu nudim veli ne,ne i ne.....-jede tek kad odsjedi u hranilici kojih sat i pol unutar kojih ili sjedi mirno ili malo zaplače-i to plače onako kao da recitira iliti "glumata"..ponekad ga je i meni milo pa mu i ja kao jedna forumašica gore svašta nudim samo da jede..-zadnjih dana od kad je zatoplilo se toliko razmazio da stalno viče da se idemo hraniti ispred kuće u vrt,jer imamo travnjak s novom ljuljačkom i kosilicom ( koja je dakako bitnija i ljepša od ljuljačke....
)..-ali to hranjenje ispred izgleda ovako-mi trčimo za njim oko ljuljačke po travnjaku
pa malo od iza kuće dati koji zalogajčić kokicama..pa skočimo malo u garažu pogledat sve bušilice i čekiće pa malo čupamo nonino cvijeće-- i tako se hranjenje otegli i do 2 sata,2 i pol sata..-ma koma.Razmišljam dali da ga pustim gladnog ali milo mi ga..još kad čujem ako malo zaplače-gotova sam,rastapam se od tuge.za večeru-čokolino,kakao ili slično....-dakle,najveći problem nam je ručak.
A piasla sam na jednom topicu što nam ritam ruše i brojni susjedi koji mu stalno uvaljuju svakakve gluposti-čokolade i sl.
A opet,ima stolicu 3-4 puta na dan.ma tko je ovdje lud,-od čega!?-ma valjda pojede dovoljno ako toliko kaki.
Eto,a sad idemo se pokušati opet nahraniti,ako uspijemio..ovaj moj bi samo jeo keki i ladu..-kad ga pitam nakon odbijnanja-a što bi Karlo jeo-on mi se smijulji i veli:kekiiii,lada...........--eh eh eh,godine godine godine....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma