Ja moram malo da se update-ujem: gospoda su naučila da sam otvaraju frižider pa sam morala da iz istog izbacim sve ono što nije za njih a da voćne jogurte koje bi jeli stalno sakrijem u jednu od fioka koje još nisu provalili kako bi izvukli

Mi imamo problem u glavi (mislim na B). Krivica je moja i svesno je priznajem jer sam nekad jako brinula što mi je dete najednom smanjilo kvantitet obroka i pokušavala ga nahraniti nekad na silu a nekad uz majmunisanje. Ne verujem da je majmunisanje ostavilo traga ali siljenje bogami jeste tako da je to jedini razlog zašto on više ne želi jesti. Sve ovo traje skoro godinu ipo, ne pomaže ni B complex ni multivitamini, ni crtaći, ni jaslice i okruženje svejedima gde god da se okrene, ni fora da ga hrani neko drugi, ni gladovanje... Sreća u nesreći je što tu i tamo zna uvesti nešto novo u svoj jelovnik makar i kroz supu tako da sad papamo i karfiol, boraniju, pasulj, celer, pasternak i to sve nemaskirano pa se spremam ovih dana spremiti mu recimo barenu boraniju sa štapićima mrkvice da vidimo hoće li opet proći kao što je prolazilo do pre 6 meseci.

Jedino meso neće nikako. Čak i ako se u supi nađe nešto nepoznato odmah se sumnja da nije meso pa mu trebaju dani da se usudi probati. Danas imamo neke goste pa će tata roštiljati i probaćemo da mu uvalimo ćevap uz priču da je kobasica kobasicu. Ako uspe dajem kafu svim forumskim tetama

Drimm