Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: pisho:)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno pisho:)

Evo samo da javim dobre vijesti da ne moramo na obrezivanje. Ona krema sto smo dobili kortikosteroidna je upalila i prevukli smo kozicu Tako sam sretna jer je bio zakazan za obrezivanje 12.10 i sad smo otkazali.

Svima koji imaju problema oko toga iskreno savjetujem da pitaju doka za tu kremu.

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel ti to doc preporučio, znaš li ima li krema nuspojava ( s obzirom da su u pitanju kortikosteroidi )?

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aj baš mi je drago znam koliko te to mučilo.
    super za noah

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Natasa,molim te jer možeš ponoviti koja je to krema?Mi smo sutra odlučili ići kod doca vidjeti šta će biti.Imamo isti problem.I još me jučer jedna prijateljica izbedirala kad smo zajedno presvlačile klince ,a njen mali je mlađi 6 mjeseci od mog i može mu super totalno prevući.Mom ni malo ne ide.Jako sam uplašena.Stvarno ne bih da mora pod nož.

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivančica, moj karlo je to mogao tek s tri i pol godine. ako nema upale ili problema pri mokrenju, nemoraš se zabrinjavati do pet godina. to je moje mišljenje, pedijatri tako ne misle i često forsiraju stvari. a kremu takve vrste nemoj koristiti na svoju ruku.to ja opet osobno

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Re: pisho:)

Citiraj Natasa30 prvotno napisa
    Evo samo da javim dobre vijesti da ne moramo na obrezivanje. Ona krema sto smo dobili kortikosteroidna je upalila i prevukli smo kozicu Tako sam sretna jer je bio zakazan za obrezivanje 12.10 i sad smo otkazali.

Svima koji imaju problema oko toga iskreno savjetujem da pitaju doka za tu kremu.
    Bravo za pishonju!! :D

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znači ostaje mravoklop !

(ak niste prije čule, oni drugi su kacigari)

No, ozbiljno, drago mi je da niste morali pod nož.

ivarica

Početno

natasa, jako mi je drago

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Super!!! :D :D :D
    Jako mi je drago da ste uspjeli - bez noža, anestezije, oporavka...
    Koja je točno krema, koji je sastav?
    Da li pomaže i za adhezije ili samo za suženje (fimozu)?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam sad sigurna kako se zove jer nisam doma. Crko mi je komp

To je ona krema na onom topicu sto smo prije pricali o prepuciju i mislim da je Mini stavila link. Krema se smije koristiti samo dva do tri tjedna. Mi smo koristili 10 dana. Ipak idemo kod kirurga na pregled da budu sto posto sigurni da je ok.

Javim kako se krema zove ili kad mi proradi komp

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas sam prejako povukla pri čišćenju i popucala mu je kožica na vrhu!!!! Nije plakao ali je bilo mrvica krvi. Pa sam istog trena zvala pedijatra, pitao je jesam li vratila kožicu natrag (jesam), rekao neka mažem dva-tri puta dnevno antibiotskom kremom.
    Do danas se nije vidjelo ni milimetar ničega ispod kožice, nismo povlačili jako, ali ovo danas, jaooo...
    Veli nek se javimo ako jako nabubri i sad me frka upale i užasan mi je bed ako ga boli (to je bilo prije cca. dva sata, još nije plakao).

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

cure, samo da vam javim da mi jako dobro napredujemo s pišulincem. Do prije 2 mjeseca ni milimetar se nije moglo prevući pa mi je pedijatar rekao da dođemo iza Nove G. pa da će nas poslati kod kirurga. Ja sam odlučno odlučila da nema šanse da ga režu i mi već 2 mjeseca poslije kupanja "vježbamo", tako da se sad već dobrano kožica razvukla. još ne možemo prevući ali napredujemo, pa mislim da ćemo kroz koji mjesec uspjeti to riješiti bez ikakvog zahvata. Ako je još netko u takvim mukama, vidite da se ipak može i bez noža, samo treba biti uporan i strpljiv. Jer ipak mislim da je to priroda znala napraviti kako treba i da je sve to od strane liječnika isforsirano i prerano.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •