-
Rodilište u Šibeniku
Dobar dan svima, nas dvoje smo novi članovi foruma, ja i moje još nedefinirano stvorenje staro 13 tjedana 
Za mene je još rano da razmišljam o tome, ali prijateljica mi svaki dan treba u rodilište u Šibeniku, a kako ne znamo ništa o dotičnom, molimo za informacije, kakvi su odnosi prema pacijenticama, šta je sa bjanko izjavama, dojenjem i drugim bitnim stvarima.
Unaprijed hvala!!
-
jesi pregledala cijeli podforum Rodilišta, vjerojatno već ima topic Šibenik
MGrubi ti je iz Šibenika, možda ti pomogne naći.
Članak o bianco izjavama pri dolasku u rodilište Možeš sama zaključiti zašto neka rodilište nisu odgovorila.
-
Ja sam iz Šibenika. Bila sam dva puta, samo sam ležala na održavanju trudnoće. Neki su doktori ok, a drugi... Kao i svugdje. Ali bila mi je sestra prije godinu dana. Nema baš neka lijepa iskustva. Uglavnom znam da rađaš ležeći,beba je kasnije s tobom u sobi(to mi je dobro), netko može biti s tobom u rađaoni(muž),ako nisu nešto promijenili. Ja cu još razmisliti,možda idem u Zadar. Meni se ne sviđa ovdje. Pitaj druge, možda oni imaju ljepša iskustva.
-
Ja sam rodila dvoje u Sibeniku i nisam nista morala potpisivati. Meni se sibensko rodiliste zgadilo, pa sam trece dijete isla roditi u Rijeku.
Babice su ok, al one ne odlucuju.
Ukinuli su prisustvo oca na porodu.
Rooming in je jedino sto valja. S bebicom mozes i u djecju sobu na kupanje.
-
ja sam rodila u šibeniku i kad bi ponovo ostala trudna NKAD više ne bi rodila tamo!!!!!!!!!!
ni u ludilu!!!!
-
zapravo, pročitaj moju priču s poroda, zove se "matija"...
sve će ti biti jasno....
-
Živila sam 4 mjeseca na ginekologiji u šibeniku na održavanju trudnoće i rodila naravno u rodilištu.
mene su svi doktori znali jer sam bila inventar, bilo mi je ko doma.
al svima savjetujem da ako imaju mogućnosti odaberu bilo kojeg doktora sa ginekologije i idu kod njega privatno ili ono famozno "polu privatno" na preglede i kad dođu neda Bog na ginekologiju i na koncu u rodilište imat će o.k. tretman, a svi oni koji su vodili trudnoću u ambulanti kod 4 fosila nek im bog pomogne.
Naravno tu su i plave koverte pa ko voli...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma