Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: privatni dermatolog?

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno privatni dermatolog?

Zna li netko za nekog dobrog privatnog dermatologa?Išla bi na pregled madeža i skinuti pokoji.Imam ih hrpu,a kad pomislim koliko bi čekala u nekoj bolnici prođe me volja.Tnx,unaprijed!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nely, vidi post o skidanju madeža - imaš puno preporuka i opsežno ti sve piše. ja sam radila kod dr. Ceković pod zidom - laseriranje madeža ispalo OK, rezanje kako koji, sve mi radio isti dok ali različitim koncem mislim - neki ožiljci se vide poprilično, toliko da nisam sigurna je li mi ljepše bilo imat madež ili ožiljak. Jako ti ovisi kako koža reagira, na kojem je mjestu, kakav je madež i koliki je, i ne možeš znati prije nego što probaš, ali ja sam s njima generalno bila zadovoljna. Npr. - madež skinut na trbuhu gotovo nevidljiv rez, madeži (veći) na leđima prilično vidljivi rezovi, ali ti su mi madeži smetali pa mi nije žao. Imam ih dosta na licu, ali nisam sigurna da bi umjesto njih gledala takve rezove kao na leđima. Nećakinjica se šali da na leđima imam gusjenice.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i meni su gusjenice pokrile leđa
    imam jedan na licu, iznad obrve...rado bi ga...pretvorila u gusjenicu
    malu...

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

dr. sc. Ivana Nola, spec. dermatovenerolog, dermatovenerološka ordinacija, Bijenička 33, Zagreb ....

ja bila kod nje za bradavice. bila je više nego nježna i zbilja ok. nažalost moje su se bradavice vratile, ali ne njenom greškom nego jer su virusne. inače, nije baš jeftina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •