Moj brat ima jednu vrlo rijetku bolest. + zatrovan organizam živom.
U Zadru ima jedan privatni dijagnostičar + homeopat, navodno jedan od najboljih u Hr..i poznat u Europi.
Buraz je bio kod njega, + kasnije moja mama i nakon postavljene dijagnoze i nađenog uzroka njihovih problema, propisuje obavezno čišćenje organizma putem prehrane + neki posebni čajevi. nakon toga je ponovna kontrola i liječnje.
Za ilustraciju: moja majka je naglo prestala pušiti u 4/2006 (hipnoza). Nakon mjesec dana došlo je do poremećaja u njenom organizmu i zbog učestalih bolova ustanovljen je giht. Giht je prouzorkovao i strahovite promjene u krvnom tlaku + problemi sa srcem. Kad sam se s njom prošetala 1.11., ostala sam zaprepaštena, jer 10 minuta nakon "šetnje" u kojoj smo doslovce išli s noge na noge, gdje je vukla noge ne mogavši napraviti niti normalni iskorak, izmjeren tlak joj je bio 190/110.
Tablete za tlak je promijenila par, i sve su joj bile koma....
I onda, po bratovoj preporuci otišli smo do tog doktora. Njeni problemi su samo posljedica stresa uzrokovanog prestankom pušenja. Pojavili su se baš tada...ali da nije bilo tog stresa, pojavili bi se sigurno samo možda malo kasnije.
Pretragama (neki posebni testovi sa mokraćom, krvi i sl + aparati) utvrđeno joj je da je osnovni problem svega kod nje u želudcu. Jer njen želudac radi sa 50% kapaciteta. Godinama i godinama hrana nije bila probavljena do kraja, i kao takva je uzrokovala probleme sa crijevima, sa jetrom i bubrezima i normalno kasnije i sa srcem.
Dao joj je režim posebne ishrane + čajeve. I obavezno je morala ukinuti sve ljekove. Moja mama nakon samo 10 dana imala je normalan tlak, opće stanje super...normalno hoda. Srce super. Nalazi mokraće koji upućuju na giht u razini normale.
Eto.