Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Child-friendly mjesto kod nas na moru?

mamin lavić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Child-friendly mjesto kod nas na moru?

Eto , mi bismo skoknuli na par dana u 4 mjesecu na more....Po mogućnosti da se ne vozimo dugo(sjeverni Jadran )...
    Baš si razmišljam i nemogu se sjetiti niti jednog mjesta gdje bi se npr. djeca od 2 godine naviše mogla igrati (kao u parkiću na Bundeku ).
    Ako znate ,pliz,dajte koji savjet gdje da se uputimo....
    Može i u Sloveniju...Ali niti tamo ne znam gdje bismo mogli otići....

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pretpostavljam da u svakom mjestu ima parkića za djecu, samo ne tako velikih kao na Bundeku. Uz to, djeca te dobi vole bacati kamenčiće u more, a možete mu ponjeti i tricikl..

eventualno možete u hotel sa bazenom.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    eventualno možete u hotel sa bazenom.
    Ako izaberete ovu varijantu, onda predlazem Porec, i to hotel Dijamant - imaju odlican wellness, veci bazen je prikladan za djecu, a imaju i mali djecji; smjesten je blizu mora a setnica vodi skroz do starog grada (tricikl moze ) i u suprotnom smjeru 10-ak kilometara.
    U okolici ima nekoliko djecjih igralista (ne kao Bundek, ali dovoljno da se svakodnevno malo zabavi), pa bacanje kamencica....
    Lijepo i blizu.
    Ako idete za vrijeme Uskrsa, imate i turisticki vlakic do centra, sto je klincima uvijek zanimljivo.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Istra je stvarno super. Dijamant je izuzetno krasan hotel, a u 4. mjesecu je stvarno child-friendly.

Ako nećete u Istru, možda Novi Vinodolski? Preuredili su hotele i parkiće, možeš puno šetati uz more.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je prekrasno u Rovinju.
    Duz cijele sume Zlatni rt su uredene biciklisticke staze, hrpa uvala za bacanje kamencica, livade za igranje s loptom.
    Naravno tu je i stari grad, setnja do crkve sv. Eufemija ... U centru jedan parkic sa svim spravama, ali je obicno guzva. A i nama je toga dosta u Zagrebu pa na izletima tražimo neke druge zanimacije.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo nedavno bili jedan dan u Crikvi. Prekrasan park i šetalište uz more.
    (možeš pogledat na našim fotkama)

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

sanja74. super su fotke.
    i mi smo prošlog proljeća bili u Crikvenici za vikend, ali bilo je oblačno 3 dana. doduše mala je imala samo 6 mj. ali planiramo ići opet u svibnju.
    meni je tamo super.
    bili smo u akvariju, šetali, pili kavu...uživali, da je bilo sunca, još bi nam bilo i ljepše...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •