Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: steznik - WC

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno steznik - WC

Kupila sam danas steznik, ali one gace. Sad me zanima kako ste vi isli na WC? Ovo je dosta usko i tijesno, pa cu imati dosta problema stim :? :? :?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Re: steznik - WC

Citiraj m@m@ prvotno napisa
    Kupila sam danas steznik, ali one gace. Sad me zanima kako ste vi isli na WC? Ovo je dosta usko i tijesno, pa cu imati dosta problema stim :? :? :?
    ja isto imam taj steznik kao gaće no moj dole ima one zakačkice pa ih samo otkopčam i šššš. .Moj je marke Anita i jako je praktičan nosim ga non- stop ( prije 2 mjeseca sam rodila) i stomak mi se skoro vratio u normalno stanje

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

od steznika?!

jozefina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam kupila neki koji korjem lici na biciklisticke hlacice. kak sam bila jaaako rezana, sve me zuljalo dole i nisam ga mogla nositi. Zao mi je kaj nisam kupila onaj obicni kaj samo ide oko struka, kao siroki pojas. Lakse je ic na wc i kretati se. Skemba bila, i ostala.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam kupila od Lisce steznik i jako me živcirao, tako da sam ga nosila možda 3 dana. Škemba je tu , sad je li ostala zato šta nisam nosila steznik ili zbog nečeg drugog :?

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam isto kupila steznik u Lisce!nisam baš revna u nošenju....

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa
    Ja sam kupila od Lisce steznik i jako me živcirao, tako da sam ga nosila možda 3 dana. Škemba je tu , sad je li ostala zato šta nisam nosila steznik ili zbog nečeg drugog :?
    Isto tako. Nosala jedno 3-4 dana. Smetalo mi je, mnogo se znojim, a rani to baš i nije pasalo. A nakon tih par dana me počelo nekako neodređeno probadati po dnu trbuha, pa sam ga skinula. I proslijedila mami. Valjda će joj poslužiti kad bude htjela da se "utrpa" u neku užu suknju
    A trba je tu još uvijek. Sve me narod zagleda, i pitaju "jel to i drugo već na putu?"

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam nosila steznik (gacice) pa negdje 7 mjeseci poslije poroda...jednostavno nisam mogla bez njega, i nije mi se bas trbuh smanjio....

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam isto kupila steznik u Lisce!nisam baš revna u nošenju
    I ja isto. Ali vidim da mi se trbuh dosta smanjio. Razlog? nemam pojma..

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

imala sam steznik marke Anita. s kopčicama dolje (kao bodi) i s 3 kopčice gore kao regulacija čvrstoće.

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja isto Liscin (Anitin mi se čini boljim iz tih praktičnih razloga, ali meni ga je kupovao MM dok sam još bila u rodilištu...)
    u početku je bilo malo teže kod odlaska na wc, ali sad je puno bolje, jer sam se u medjuvremenu skoro pa vratila na svoju težinu
    i trbuh se bitno smanjio, iako nije još kao prije
    bez steznika ne izlazim van
    e da, danas sam ponovno ušla u svoje traperice (sa i bez steznika) :D !!!
    steznik mi je pomogao, bez njega ne bih mogla funkcionirati (rodila sam carskim)

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: steznik - WC

Citiraj m@m@ prvotno napisa
    možda si kupila premali broj

ja sam iza poroda kupila trznamenkasti, a sad imam Liscin 85! Sa hlačicama pa skidamo i celulit!

Meni je patronažna rekla da prvi mjesec ne nosim steznik-gaće nego pojas - zbog mogućih infekcija rane od znojenja itd. Nisam te skontala koliko imaš staža.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kupila i ja taj steznik (Anita). Moram priznat da ga baš i ne nosim, obukla sam ga svega 2 puta. Zar se trbuh stvarno ranije vraća s njim? Jer meni su rekli da na taj način onda NE vježbaš mišiće i da je bolje bez njega....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •