Kupila sam danas steznik, ali one gace. Sad me zanima kako ste vi isli na WC? Ovo je dosta usko i tijesno, pa cu imati dosta problema stim![]()
![]()
![]()
![]()
:? :? :?
![]()
![]()
![]()
![]()
Kupila sam danas steznik, ali one gace. Sad me zanima kako ste vi isli na WC? Ovo je dosta usko i tijesno, pa cu imati dosta problema stim![]()
![]()
![]()
![]()
:? :? :?
![]()
![]()
![]()
![]()
ja isto imam taj steznik kao gaće no moj dole ima one zakačkice pa ih samo otkopčam i šššš.m@m@ prvotno napisa
.Moj je marke Anita i jako je praktičan nosim ga non- stop ( prije 2 mjeseca sam rodila) i stomak mi se skoro vratio u normalno stanje
Ja sam kupila neki koji korjem lici na biciklisticke hlacice. kak sam bila jaaako rezana, sve me zuljalo dole i nisam ga mogla nositi. Zao mi je kaj nisam kupila onaj obicni kaj samo ide oko struka, kao siroki pojas. Lakse je ic na wc i kretati se. Skemba bila, i ostala.![]()
Ja sam kupila od Lisce steznik i jako me živcirao, tako da sam ga nosila možda 3 dana. Škemba je tu, sad je li ostala zato šta nisam nosila steznik ili zbog nečeg drugog :?
ja sam isto kupila steznik u Lisce!nisam baš revna u nošenju....![]()
Isto tako. Nosala jedno 3-4 dana. Smetalo mi je, mnogo se znojim, a rani to baš i nije pasalo. A nakon tih par dana me počelo nekako neodređeno probadati po dnu trbuha, pa sam ga skinula. I proslijedila mami. Valjda će joj poslužiti kad bude htjela da se "utrpa" u neku užu suknjumali karlo prvotno napisa
A trba je tu još uvijek. Sve me narod zagleda, i pitaju "jel to i drugo već na putu?"![]()
Ja sam nosila steznik (gacice) pa negdje 7 mjeseci poslije poroda...jednostavno nisam mogla bez njega, i nije mi se bas trbuh smanjio....
I ja isto. Ali vidim da mi se trbuh dosta smanjio. Razlog? nemam pojma..ja sam isto kupila steznik u Lisce!nisam baš revna u nošenju
imala sam steznik marke Anita. s kopčicama dolje (kao bodi) i s 3 kopčice gore kao regulacija čvrstoće.
ja isto Liscin (Anitin mi se čini boljim iz tih praktičnih razloga, ali meni ga je kupovao MM dok sam još bila u rodilištu...)
u početku je bilo malo teže kod odlaska na wc, ali sad je puno bolje, jer sam se u medjuvremenu skoro pa vratila na svoju težinu
i trbuh se bitno smanjio, iako nije još kao prije
bez steznika ne izlazim van
e da, danas sam ponovno ušla u svoje traperice (sa i bez steznika) :D !!!
steznik mi je pomogao, bez njega ne bih mogla funkcionirati (rodila sam carskim)
možda si kupila premali brojm@m@ prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
ja sam iza poroda kupila trznamenkasti, a sad imam Liscin 85! Sa hlačicama pa skidamo i celulit!
Meni je patronažna rekla da prvi mjesec ne nosim steznik-gaće nego pojas - zbog mogućih infekcija rane od znojenja itd. Nisam te skontala koliko imaš staža.![]()
Kupila i ja taj steznik (Anita). Moram priznat da ga baš i ne nosim, obukla sam ga svega 2 puta. Zar se trbuh stvarno ranije vraća s njim? Jer meni su rekli da na taj način onda NE vježbaš mišiće i da je bolje bez njega....