Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: U koliko vrtića prijava?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i proslost, i buducnost, i vrtic, i osnovnu, i srednju, i škorpion i r.m. i parkic i SVE

a waldorfski je ovaj u rakovici, hm... a taj nam ce nam biti jako jako blizu...
    ja volim montessorije, ali ne volim waldorf, ali ne pitaj me sad da ti objasnim, cisto nesto instinktivno

otidji pogledaj ovaj u hrastini, bas je na onoj cesti po kojoj vozi strmecki bus, ako ides iz samobora na lijevoj je strani, mislim jedna ili dvije busne stanice nakon sajmista

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    i proslost, i buducnost, i vrtic, i osnovnu, i srednju, i škorpion i r.m. i parkic i SVE

a waldorfski je ovaj u rakovici, hm... a taj nam ce nam biti jako jako blizu...
    ja volim montessorije, ali ne volim waldorf, ali ne pitaj me sad da ti objasnim, cisto nesto instinktivno

otidji pogledaj ovaj u hrastini, bas je na onoj cesti po kojoj vozi strmecki bus, ako ides iz samobora na lijevoj je strani, mislim jedna ili dvije busne stanice nakon sajmista
    sorry, ako ides iz samobora na DESNOJ je strani

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

i meni se monesori cini bolji jer mi djeluje nekako mekano i kreativno a waldorfski mi djeluje kruto. ali nisam znala za taj u hrastini. bas cu se sad provest da vidim. znas li kako se zove? ovaj waldorfski mi je 3 km od kuce to je jako blizu, ali mi to nikako nije toliko vazno. mislim sve dok nije 20 km a kad se vi selite? sjecam se dosta davno da ste govorili o montaznim kucama. mi smo isto planirali jer je to bilo najisplativije, ali smo na kraju kupili gotovu u molvicama. i mogu ti rec da vise ne bih zivjela u zgb iako sam na pocetku ja bila protiv da odemo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i meni se monesori cini bolji jer mi djeluje nekako mekano i kreativno a waldorfski mi djeluje kruto
    bas si dobro to opisala
    jesi nasla ovaj u hrastini?

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

nisam, popodne krecemo u istrazivanje.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja ulijećem tu kao totalni padobranac, trebam informaciju za sestru ustvari za mog prekrasnog malog nećaka

evo njenog pitanja:
    "treba li se za privatni vrtic dat isto prijava kao regularno u drzavni vrtic i jesu li isti kriteriji odabira i ima li više šanse - manje konkurenata (vjerojatno!) -glupo pitanje al nemam pojma o tome a mozda bi vec trebala pocet pretrazivat to."

Evo ako netko zna, dajte pljiz napišite[/quote]

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa čuj, to, rekla bih, ovisi od slučaja do slučaja - sigurno da ima privatnih vrtića u kojima je gužva, a ima i onih koji se ne popune.
    Kriteriji odabira sasvim sigurno nisu isti, nego i u onima u kojima je gužva tko prvi rezervira mjesto taj ga i dobije.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •