i to, ali moras jako dobro poznavati te ljude, odnosno znati koji su njihovi zahtjevi.meni su (uz gore navedeno) iskustva forumašica i frendica bila dragocjena, tako da dobijem perspektivu roditelja čije dijete već pohađa vrtić.
jer, ja sam za jedan vrtic, koji mi je jako blizu i koji je meni STRAVICAN i ne bih nikad tamo upisala svoje dijete, od svih roditelja u lokalnom parku cula da je SUPER. a zasto je super? nemaju pojma, nisu razmisljali... zato sto se dijete nista ne zali...zato sto dijete voli tetu... zato sto je teta super brzo rijesila adaptaciju (citaj, rekla mami da dijete mora plakati i nek samo ona ide, da ce se dijete brzo smiriti)
ma isto kao i s rodilistem("meni je u petrovoj bilo super!!!", "da, zakaj?", "pa ono, dali su mi drip, epiduralnu, sve je tak brzo bilo gotovo, a poslije sam se mogla odmarati bez bebe" ili "meni je merkur genijalan - ono, svaka soba ima svoju kupaonu i jako je cisto..." svatko ima svoje kriterije)

("meni je u petrovoj bilo super!!!", "da, zakaj?", "pa ono, dali su mi drip, epiduralnu, sve je tak brzo bilo gotovo, a poslije sam se mogla odmarati bez bebe" ili "meni je merkur genijalan - ono, svaka soba ima svoju kupaonu i jako je cisto..." svatko ima svoje kriterije)
Odgovori s citatom