meni hrana nije bitna jer ce dorucak jesti doma kao i rucak. znaci u vrticu ce jesti jedan medjuobrok pa to nije strasno.nije mi bitno da su svaki dan u dvoristu jer je doma stalno po vrtu, ili idemo u setnju i park. a on ionako nije pretjerano fizicki tip, lako se umara (na mene reklo bi se, meni su i stepenice too much). bitno mi je da je u samoboru. znaci ne bih bas vozila svaki dan u zgb, jer mi onda to sto je u vrticu nista ne znaci jer bi vrijeme za rad potrosila na voznju vamo-tamo.
u biti, ja sam formalno nezaposlena, mm je slobodni umjetnik. oboje radimo doma. meni je dovoljno da je marko u vrticu 3-4 sata ujutro da ja mogu napokon poceti raditi. s njim stvarno ne uspjevam jer se ne mogu koncentrirati. e sad moj rad nije egzistencijano vazan za obitelj pa ga nisam zeljela davati u vrtic prije tri godine. ali mislim da je vrijeme doslo.
iz svih tih razloga pikiram taj privatni. procitala sma da ga tamo mogu dati samo ujutro, njihov program mi se cini super, tj to je sve ono sta on i doma najradije radi. grupe su male, teta ima dovoljno. to je ono sto oni pisu, realno stanje jos nisam bila provjeravat
a i nije mi nebitno sto mi se cini da ce lakse upasti u privatni jer sam ja nezaposlena. a taj mi je vrtic 3 km od kuce.

koje dozvole treba imati privatni vrtic??