Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Molim pomoć, kvržica na leđima

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Molim pomoć, kvržica na leđima

Dakle, prije tjedan dana osjetila sam na donjem dijelu leđa malu kvržicu. Ne mogu reći da je bolila, više me zasmetalo. Na vrhu ima malu crnu točkicu, kao vrh nekog trna ili žalca. Jučer me počelo više smetati, osjetim da je veća, ali nije ispupčemo, više kao da je ispod neki potkožni prišt i na dodir boli. Što bi to bilo? Jel imao netko neki sličan problem? Molim pomoć.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mislim po opisu da se radi o lojnoj žlijezdi...ako se kirurški ne odstrani onda to ide po principu istiskivanje svako malo nakupljenog sekreta.

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja sam imala,muž mi uspio istisnutiništa opasno bar po ovome što si napisla.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala cure, malo sam u panici. Zbunjuje me ovaj vrh ko trn. Strah me stiskat.

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ma ne može ti se ništa dogoditi,probaj pa ćeš vidjeti jeli ide.I meni je bilo crno na vrhu.Poslije samo pošpricaj nečima ja sam Octinaseptom.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj školica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure, malo sam u panici. Zbunjuje me ovaj vrh ko trn. Strah me stiskat.
    Probaj sasvim lagano.Ako ne ide,nemoj.
    Možda se radi o masnom tkivu.Moja mama je imala isto na leđima,istiskala ono je raslo ponovo.Na kraju je morala hirurški odstraniti.Napatila se ona,napatio se hirurg.Istiskanjem se opna od masnog tkiva uvukla u meso ili već šta,sve se ugnječilo.Pa su morali odstranjivati mrvicu po mrvicu.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moja mama je imala isto,na leđima,skroz gore već bliže vratu. Isto s crnom glavom kao trnom i bilo je tvrdo na dodir.
    e sad, gadnjivi nek ovdje prestanu s čitanjem

Kad sam ja to počela istiskivati...ajme..trajalo je valjda pola sata,mic po mic,izlazila je nakon tog crnog čepa taanka i dugačka bijela nit,kao jako skoreni sadržaj prišta,nije se uopće kidala,već je išla van onako u komadu,tog je bilo valjda pola metra...bez zezanja,no taanko,kao najtanji konac.Od silnog stiskanja je mami ostao pofini hematom,al s obzirom da nije htjela doktoru zbog toga ni pod razno,super je prošlo.

Nakon toga joj se još jednom napunilo,nakon cca godinu dana,ali manje.

p.s. mislim da ovako oduran post nisam nikad nigdje napisala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •