a zašto si tu, a ne tu http://forum.roda.hr/threads/34696-P...no-masa/page40

nego...da ti ja kažem što mislim ja...

ticino ti topi tekućina...pa i mlijeko jel...i sve kreme s vrhnjem...
vruće je i topi se već sam po sebi...moraš biti dobro klimatizirana kad radiš...
za sir...mislim da bi nekako trebala zaštititi ticino od kontakta s kremom...e sad...nek se iskusnije jave.
ja uvijek koristim buttericu koja ti tu ne paše, a kalimero štiti dodatnim biskvitom, neki i marmeladom...ne znam kako se sve to uklapa u tortu sa sirom.

kad radim torte s ticinom uvijek suzim izbor torti...za biti siguran...na lješnak...čokoladu i sl. jer, puno truda ćeš uložiti pa manje risirati...tako ja...još uvijek.

mislim da ti je ledeni vjetar premekan za baznu tortu....a on je strašno sočan...ne znam kako bi s ticinom...

ja kad radim na kat tortu ili radim donju kvadratnu gornju okruglu...ili ispečem dvije iste okrugle pa gornju smanjim...jer nemam adekvatne kalupe...

u dori imaš fine komplete za kupiti...