-
Osoblje foruma
a zašto si tu, a ne tu http://forum.roda.hr/threads/34696-P...no-masa/page40
nego...da ti ja kažem što mislim ja...
ticino ti topi tekućina...pa i mlijeko jel...i sve kreme s vrhnjem...
vruće je i topi se već sam po sebi...moraš biti dobro klimatizirana kad radiš...
za sir...mislim da bi nekako trebala zaštititi ticino od kontakta s kremom...e sad...nek se iskusnije jave.
ja uvijek koristim buttericu koja ti tu ne paše, a kalimero štiti dodatnim biskvitom, neki i marmeladom...ne znam kako se sve to uklapa u tortu sa sirom.
kad radim torte s ticinom uvijek suzim izbor torti...za biti siguran...na lješnak...čokoladu i sl. jer, puno truda ćeš uložiti pa manje risirati...tako ja...još uvijek.
mislim da ti je ledeni vjetar premekan za baznu tortu....a on je strašno sočan...ne znam kako bi s ticinom...
ja kad radim na kat tortu ili radim donju kvadratnu gornju okruglu...ili ispečem dvije iste okrugle pa gornju smanjim...jer nemam adekvatne kalupe...
u dori imaš fine komplete za kupiti...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma