Znači, krećem u bitku s ticinom... hvala
Ali, ne zabrinjava me uopće pravljenje te smjese, već imam noćne more o stavljanja toga na tortu, jer ne znam kako to napraviti bez nabora i pregiba na ćoškovima?
Znači, krećem u bitku s ticinom... hvala
Ali, ne zabrinjava me uopće pravljenje te smjese, već imam noćne more o stavljanja toga na tortu, jer ne znam kako to napraviti bez nabora i pregiba na ćoškovima?
nema nagiba, mada je podatna, napravi čvršču tortu i hop. Ja odrežem nokte prije da ne zagrebem negdje.
Moj problem je sljedeći.
Do sada sam napravila nekoliko ticino torti. I sve su bile na dva ili tri kata.
I svaki put mi se donji kat malo nasjedne od težine gornjeg kata.
Gledala sam kojekakve stalke, al to sve skupoooo...
Kako vi radite tortu na kat?
zapikni ukrug štapiće za raznjice, u nižu tortu....na to gornju tortu
donja mora odstajati neko vrijeme u frizideru samostalno, da se konsolidira....
Hvala migulica, probat ću![]()