Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 207 od 207

Tema: Ticino masa

  1. #201

    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    Zagreb - Sesv.
    Postovi
    284

    Početno

    Znači, krećem u bitku s ticinom... hvala
    Ali, ne zabrinjava me uopće pravljenje te smjese, već imam noćne more o stavljanja toga na tortu, jer ne znam kako to napraviti bez nabora i pregiba na ćoškovima?

  2. #202
    superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    1,395

    Početno

    nema nagiba, mada je podatna, napravi čvršču tortu i hop. Ja odrežem nokte prije da ne zagrebem negdje.

  3. #203

    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Postovi
    172

    Početno

    Moj problem je sljedeći.
    Do sada sam napravila nekoliko ticino torti. I sve su bile na dva ili tri kata.
    I svaki put mi se donji kat malo nasjedne od težine gornjeg kata.
    Gledala sam kojekakve stalke, al to sve skupoooo...
    Kako vi radite tortu na kat?

  4. #204
    migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Stenjevec
    Postovi
    1,130

    Početno

    zapikni ukrug štapiće za raznjice, u nižu tortu....na to gornju tortu

  5. #205

    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Postovi
    172

    Početno

    Citiraj migulica prvotno napisa Vidi poruku
    zapikni ukrug štapiće za raznjice, u nižu tortu....na to gornju tortu

    Hvala Migulica, to i radim.
    Problem mi je težina pa se donja torta zaokruži od težine...

  6. #206
    migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Stenjevec
    Postovi
    1,130

    Početno

    donja mora odstajati neko vrijeme u frizideru samostalno, da se konsolidira....

  7. #207

    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Postovi
    172

    Početno

    Hvala migulica, probat ću

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •