Za prvi dio rečenice ne mogu tvrditi jer svako dijete je drugačije, možda toj djevojčici zaista ne paše takav ritam, ali za drugi dio, ovaj o vremenu provedenom na stolicama, ne mogu zamisliti koje bi dijete moglo provesti cijeli dan sjedeći i odgovorno tvrdim da u našoj školi nije tako ( a vjerujem ni u jednoj jer je to jednostavno neizvedivo). Djeca uvijek po lijepom vremenu idu van na igru, kada je loše vrijeme kod nas učiteljica s njima nešto kreativno radi, isto se igraju da se malo opuste i onda pišu zadaću. Moje dijete zasada ne nosi još i zadaće doma iako to naravno ne znači da ništa doma ne radimo, ponekad dobiju neke zadatke onaj tko želi pa to proradimo, pišemo lektiru, vježbamo pisanje ako vidim da mu je nešto teže...Originally Posted by zirafic
Po meni svaki roditelj treba odlučiti za sebe, najvažnija je dobrobit djeteta. Meni je najveće zadovoljstvo što vidim da je moj sin super prihvatio školu, dobro se uklopio i jako je zadovoljan tamo i to mi je znak da sam napravila dobro.