Nemoj se ljutiti ali za ovo mislim da je čisto generaliziranje. Pogotovo za to da su roditelji djece koja ne idu u boravak angažiraniji oko škole.Ivana2 prvotno napisa
Ja osobno svaki dan pregledavam što su radili u školi, razgovaram sa svojim djetetom, ako je potrebno nešto pišemo ili razjašnjavamo. Uporavo smo mi roditelji sudjelovali u projektu u kojem su djeca upoznavala svoj kvart, vodili smo ih u obilazak, slikali, radili zajedno s njima (u grupama po 4) plakat i prezentaciju za sat prirode i društva. Imamo još jedan projekt po grupama koji zajedno s djecom pripremamo za Dan škole. Djeca iz boravka redovito imaju zadaću samo što ona tu zadaću pišu u školi i tamo od svoje učiteljice isto dobivaju pomoć i odgovore ako im nešto nije jasno. Ništa ne nadoknađujemo vikendom a što nismo napravili preko tjedna. Sve ove postavke o umoru, dekoncentraciji, kampanjstvu djece iz boravka po meni ne stoje. I sama sam išla u boravak i čitav život sam bila super učenik, obožavala sam školu i nikakav mi šok nije bio prelazak iz boravka na nastavu od 5-6 sati dnevno.

Odgovori s citatom