-
Laparoskopija
Oprostite ak je bilo već pitanje.
Zanima me koliko zahvat traje,koliko traje hospitalizacija,da li je bolno?
Gdje je najbolje za naruciti se?
Puno hvala.
-
sonja bok!
meni je postupak trajao oko 45 minuta. hospitalizacija 3-4 dana. opća anestezija, poslije me nije baš boljelo.
bila doma nakon bolnice još 3 tjedna.
ja sam bila na SD.
sretno!
-
Imaš na ovoj istoj stranici topic "Laparaskopija - brdo pitanja" - pročitaj.
-
Hvala.
spremam se na zahvat sljedeci mjesec.
-
-
U globalu traje oko pola sata.Međutim ja sam bila jedna od onih kojima se oduljilo na dva sata,jer je doc htio odstranit koju priraslicu ali bezuspješno.Pa mu smetala crijeva,pa ovo pa ono....Inače totalno bezbolno,naravno anestezija,tragova sad nakon 3 god.nemam nikakvih po pitanju končića.
Obavila u Petrovoj,iskustva pozitivna.....
-
-
ja nisam dobila nikakvu injekciju u guzu :? . valjda ovisi od bolnice do bolnice. plinovi su i mene mučili. ramena su me rasturala dobrih 10 dana
-
Određena inekcija se prima vezano za zgušavanje krvi, to ovisi o koagulogramu.
-
-
Ja nisam trebala dobiti, a moja cimerica je primila u bedro.
-
Meni je taj plin više bio smiješan, nego što me bolilo (mislim, boli, ali nije baš tak strašno). Imala sam osjećaj da u grudnom košu imam onu pumpicu za zrak iz akvarija koja klokoće i ispušta balončiće! 
Pikice su sve bile kroz kanilu u ruci, ranice me nisu uopće bolile, nego su me svrbile kad su zarastale. Treći dan sam išla doma i oporavak još 3 tjedna. Sama operacija je trajala 45 min, opća anestezija....
Bila sam u Petrovoj.
-
baš zanimljivo. mi smo svi dobivali noć prije operacije i svaku večer sve dok nisam išla doma. mene su filali sa jačom dozom jer sam prije operirala vene.
-
Ja se spremam za Merkur.
valjda bude sve dobro.hvala cure.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma