Na mail dobivam obavijest da imam novu privatnu poruku, medjutim, kada hocu provjeriti i udjem u svoj sanducic, nema nicega. Znam da bi trebalo biti, ali ne znam kamo nestaju. Moze pomoc, molim?
Na mail dobivam obavijest da imam novu privatnu poruku, medjutim, kada hocu provjeriti i udjem u svoj sanducic, nema nicega. Znam da bi trebalo biti, ali ne znam kamo nestaju. Moze pomoc, molim?
Forum vec duze vrijeme "luduje" s obavijestima o topicima i privatnim porukamaNije do toga da su ti p poruke nestale, nego vjerojatno dobivas bezveze obavijesti :/
Da li to "ludovanje" i dalje traje?
Naime, trebala bih primiti privatnu poruku, dobila sam 3 obavijesti o primitku iste, a u inboxu je nema?!
Ali... ja bih trebala primiti poruku( poslana mi je), a nema je u inboxu, a stiže mi obavijest o primitku :?
meni se nekad dogadja da danima ne primim obavijest o primljenim porukama pa onda kad jednom krene, stigne mi hrpa mailova. mozda i ti tako primas mailove za poruke npr jucer procitane.
ne mogu pročitati privatnu poruku!!!
kliknem na nju, pokaže se pješćani sat i ekran ostane na istom, poruka nije otvorena. ostale poruke mogu pročitati! bez problema :?
Si probala pobrisati cookije i temp internet files?
Moram priznati da nisam nikad cula da se to nekom desilo![]()
ma, izbrisala sam ju i tražila ponovo da mi je pošalje...
Meni se više ne otvara prozor s porukom da imam pp nego moram gledati u zaglavlje stranice (što mi često promakne) iako mi je setirano da se pokaže i prije je bilo (niš nisam mijenjala):
Obavijest o novoj privatnoj poruci prikaži u zasebnom prozoru:
Neki predlošci otvaraju zaseban prozor s obaviješću o novoj privatnoj poruci. Da Ne (odabrano je da)