Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Traper mi prlja odjeću

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Traper mi prlja odjeću

Kupila sam fenomenalnu traper jaknu (Levis) koja i nakon dosta pranja ostavlja plave tragove na odjeći . Isti problem imam i sa trapericama. Postoji li neka fora ili kako to spriječiti? Traperice su mi br 1 odjevni predmet, ali zato stradaju sve majice oko struka...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Prvi put to cujem...
    ali da li peres traperice naopako (znam samo da se to uvijek treba, zbog jednolicnog ispiranja).?
    Ja uvijek tako radim, preokrenem ih, i nikad do sada nisam imala problema. I svakako ih peres na max. 40 stupnjeva.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Namoci ih u ocat.

Ja imam nekoliko brzih programa na masini, pa ne umacem robu koja pusta, vec ju zavrtim u octu na 30 stupnjeva, 30 min. Stavim uvijek i prasak unutra. Ako su traperice, obavezno ih peri okrenute naopako.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prije ili nakon prvog nošenja ih potopi u jako zasoljenoj vodi i pusti 45 min do sat vremena da odstoje tako. Nakon toga isperi/operi. Tako se boja fiksira i više ne pušta. Meni pomaže, a znale su mi kod prvih nošenja i sve noge biti plave. Od kada primjenjujem slanu vodu, rješila sam se tih problema.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hvala cure !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •