slazem se sa curama, i dodala bih: barem ti ljudi reagiraju i komentiraju, mozda potiho cak i razmisljaju o tome sto si rekla, i s vremenom shvate da ima nesto u tome sto si rekla. Meni su puno gore ove trudnice i mlade majke koje reagiraju tako da odbijaju ista cuti, i cim zucnem vec ispruze ruku kao da mi hoce zacepit usta, okrecu glavu kao da me ne zele vidjeti, i kazu "nemoj mi NISTA reci o radjanju, NEMOGU o tome ni cuti ni razmisljati...fuj fuj fuj..." Na takve reakcije trudnica sam naisla ne jednom, nego jako cesto. Takve sam reakcije vidjela i za mame male djece kad bih krenula komentirati produljeno dojenje, ili platnene pelene. Do platnenih ulozaka nisam ni dosla, to bi im valjda izazvalo neku vrstu soka i napadaja od gadjenja. I sto je najgore, to su bile uglavnom fakultestko obrazovne zene, znaci zene koje bi trebale cijeniti znanje i koje bi se trebale htjeti informirati o vaznim stvarima u zivotu. Uopce ne kuzim takav pristup zivotu. Prije ce se opametiti netko tko te otvoreno zove militantno radikalna dojilja i zagovornica bozesacuvaj prirodnog poroda nego netko to odbija se informirati na bilo koji nacin.