-
imamo spojenu kuhinju, blagavaonu i boravak ... to nam je bio uvjet i svaki stan i kuću kad smo kupovali, odmah smo gledali da li se može spojiti. Ako ne može - dvojka.
Preživjeli smo jedno rušenje zida dok smo bili podstanari, ajme meni ... apsolutno sve iznesi iz stana, jer se prašina uvuče u najmanju poru.
Mi smo odnijeli sav namještaj i stvari u spavaću, ali živjeli smo i dalje u tom stanu - tako da to ništa nije koristilo. Jedino da zabarikadiraš sve plahtama i najlonom, poljepiš svaku rupicu oko vrata selotepom, i tako ostaviš stvari, ali vi se iselite dok to traje. Kad se vratiš - očistiš dio stna gdje se radilo, i ove stvari vratiš na mjesto. Bitno je da se ta vrata ne otvore niti 1 put.
Planirali smo još staviti staklena klizna vrata između kuhinje i boravka, baš kad nešto smrdi da mogu zatvoriti, ali još ćemo neko vrijeme pričekati.
Sad smo renovirali kuću odmah prije useljenja, i to je super. Jedino kaj je MM bio mjesec dana na voltarenima, ali u tih mjesec dana smo srušili par zidova, izvadili betonsku glazuru u kupaoni (stavljali podno grijanje), promijenili svu stolariju, struju, novu vodu, kanalizaciju, premjestili kupaonu u sobu, a kuhinju u kupaonu, stavili izolacije i glazure, postavili parkete, malo pogletali i pofarbali - i uselili za Božić
kad tako piše crno na bijelo, čini mi se da imam muža čarobnjaka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma