Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 109 od 109

Tema: Kako do svjetlosti u stanu?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Adio MAre, Tinna... pa ne rade se kuće od lego-kocaka!

Ne možeš uzeti nož i izrezati otvor. Znate li koji su sve slojevi preko konstruktivnog materijala?
    Za svaku malu rupicu treba rješavati izolaciju i završni sloj jednako kao da se radi o velikoj staklenoj stijeni.

(pa i kada na košulji dodaješ rupicu za gumb, moraš je obraditi da se ne opara i da ne nastane veeelika rupa).

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Adio MAre, Tinna... pa ne rade se kuće od lego-kocaka!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mat i Pat to sve rijese nozom!

Inace mislim da je zrinka staklenu ciglu predlagala za unutrasnje pregrade, a ne za popunjavanje rupa u vanjskom zidu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Znate li koji su sve slojevi preko konstruktivnog materijala?
    Za svaku malu rupicu treba rješavati izolaciju i završni sloj jednako kao da se radi o velikoj staklenoj stijeni.

(pa i kada na košulji dodaješ rupicu za gumb, moraš je obraditi da se ne opara i da ne nastane veeelika rupa).
    Pa gdje smo mi napisale da se to ne treba napraviti, ili da se ne treba s nekim konzultirati kako to stručno izvesti ?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ok. Evo kupujem danas šilo i krećem u akciju! Pa svakog proljeća po jedan mini prozorčić i problem rješen! :D

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Ok. Evo kupujem danas šilo i krećem u akciju! Pa svakog proljeća po jedan mini prozorčić i problem rješen! :D
    Ili još bolje, u jesen i zimu odseli u južne krajeve, a ostatak godine svakako imaš više svjetlosti.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa gdje smo mi napisale da se to ne treba napraviti, ili da se ne treba s nekim konzultirati kako to stručno izvesti ?[/quote]

nigdje.
    a ja ti samo pokušavam reći da obrada i te male rupice (najčešće korištena dimenzija staklene opeke je 19x19cm, a najveća je 30x30) košta jako puno i da bi i za taj prcmoljak trebale vanjske skele osim ako se ne misli ostaviti ruinirana fasada.

mislim da je puno bolje orjentirati se na interijer: na reflektirajuće boje, na svijetlu stolariju, na eventualne staklene pregrade (gdje je to moguće), na svjetlarnike iznad vrata, na svjetliji namještaj i detalje, na rasvjetu, uklanjanje tepiha i svjetlije podove, na izbacivanje viška namještaja...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    -zavjese maknuti (ma koliko se neki smijali tome )
    Slucajno sam dosao do ove teme pa vidim pricu o zavjesama ...

Mi ih nemamo, samo rolo od bambusa koji spustimo kad sunce zimi sije direkt u stan pa ometa zivot.

Inace, vjerujem da imamo jedan od najsvjetlijih stanova u ZG (prozori sa svih strana, skoro cijela juzna stijena od cca 9 m je u prozorima i s balkonom) i obozavamo to!
    (mozete pogledati fotke na webu u mom potpisu, link "novi stan")

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •