Uvodiš jednu po jednu namirnicu u razmaku od par dana da se može vidjeti moguća alergija na istu.Sigurno si već negdje pročitala ili imaš tablicu dohrane gdje ti piše u koje vrijeme tj. dob djeteta možeš uvoditi koju hranu,ovisno sa čim želiš početi.Žitarice,voće ili povrće.Mi smo prije mjesec dana ,kad je moja curka imala 5,5 mj,počeli sa rižinim pahuljicama koje se razmute u adaptiranom ml. i bebe ih lako prihvaćaju jer su neutralnog okusa.Zatim mrkvicu,pa palentu sa kojom se još mučimo.Voće planiramo malo kasnije da nebi bilo problema sa prihvaćanjem povrća,zbog ukusnijeg okusa voća.To su mi savjetovale iskusnije mame.Kreneš po par žličica i svakim danom povećavaš taj obrok,dok ga skroz ne prihvati.To ti je dugotrajan proces dok skroz jedan mliječni ne zamijenite sa "krutim"(kašicom).Onda otprilike jedno vrijeme budete ne tom jednom obroku pa lagano uvodite drugi,itd.Bebe trebaju imati oko 5 obroka.I još dosta važno..do godine dana,u danu moraju piti minimalno 500 ml mlijeka!Sretno,i pitaj ak ti još šta nije jasno!Prošvrljaj malo po dohrani,već se dosta pisalo o tome pa pokupi još neke informacije.