Duda
hvala puno na odgovoru,
mnogo mi znaci kada razgovaram sa ljudima koji su kroz to prosli...samo oni mogu razumeti i mene...
a iskustva mogu biti od dragocene vaznosti.
Mi smo Nikoli dali febricet a onda je on zaspao,i u snu je temperatura gurala.Nisam smela da se pomerim od njega....ali nisam ni preduzela nista....kada se probudio planirala sam da ga malo istrljamo alkoholom i da mu damo brufen.Sacekala sam da se razbudi i poslala supruga u apoteku.U momentu dok on ulazi u kucu sa brufenom moj decacic dobija napad, ukocio je pogled i nije reagovao na pozive.Ne moram ti reci koliko sam bila prestravljena.Odmah sam mu stavila diazepam u guzu ali i i tu sam napravila gresku jer sam ga stavila na ledja a ne u bocni polozaj.E onda je poplavio...to mi je bilo strasno....dok smo stigli do kola on je vec poceo dolaziti sebi,znaci posle 3-5 min.
Ali diazepam nije prekinuo napad,mislim da je prestao sam po sebi.

E da, vasa Lanica je starija od nas samo jedan dan.Nikola je rodjen 14.4.2005.
Koliko ml ste joj davali brufena? Nama je 7ml u bolnici lepo skidalo temperaturu,a 14 kg je tezak Nikola.
Nadam se da vam se vise nikada nece ponoviti ni visoka temperatura a kamoli napad...ali stalna briga i napetost vam ne gine..kao i svima nama koji smo to prosli.
Veliki pozdrav...javite se