-
Duda,
ne, sigurno nije poplavio zbog polozaja.Poplavio je zbog napada(a zaista je bilo jezivo),ali smo pogresili sto ga nismo stavili na bok zbog disanja.Cak ga nisam trebala ni pomerati,mi smo ga odmah zgrabili i poletili u bolnicu,ali sam bila uplasena da mu nije otezano disanje.
Duda:
Inače, rekli su mi da klizma počinje djelovati tako za 3-5min kako je i bilo kod tebe, mi smo se iznenadili kako je kod Lane djelovala u trenu. To je vjerojatno bilo zato što napad zapravo nije ni počeo
Da,sigurno ste se provuli bez napada zbog diazepama kako su nama na faksu pricali diazepam se daje da se spreci napad, da se skrati (kod onih koji traju dugo,preko 15 minuta),i treci razlog da se smire roditelji.Mada naglasavaju da ga ne treba davati preventivno vec kada napad pocne ja smatram da tu procenu treba da naprave roditelji.
Duda:
Ona ima 12.5 kg i davali smo 5 ml, tako još od bolnice. Ali kod nje je problem što ona totalno odbija lijekove uzimati oralno, savija se, odmiče se, zatvara usta, pljuje, vrišti... tako da nikad ne znamo koliko je zapravo progutala.
Pretpostavljam da ste probali sa spricem,u dzep izmedju obraza i zubica.ja malo sipam pa mu stisnem vilicu i blago podignem,podviknem da proguta pa ponovim postupak.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma