Iako nas od "produljenog" dojenja dijeli nekih 2 tjedna (i iako mi je totalno komično da se dojenje jednogodišnjeg djeteta naziva produljenim), stavljam temu ovdje jer nekako nije primjenjiva na male bebice koje uglavnom doje mirno.

Mame veće djece - jesu li vaša djeca imala odnosno imaju li faze (ili je možda konstantno tako) da doje tako nemirno da samo fali da počnu dubiti na glavi i dojiti?

Kaleb već par mjeseci izvodi show (povuče-pusti-iz podivljalog kanalića štrca mlaz dok on svom snagom zvučno pljeska po sisi i umire od smijeha, gledajući tko ga sve gleda - needless to say, izbjegavam dojenje u javnosti) no zadnjih tjedan-dva to fakat više nije normalno - prikopča se na cicu, onda se s cicom u ustima pokušava spustiti iz mog krila na pod (boli!), s cicom u ustima mi skače po krilu (jaaaaaako boli!), meškolji se i namješta u sto i jednu pozu, ustaje i natrag sjeda (doji sjedečki, okrenut prema meni, neće ležati)...

Je li to privremena fora ili će od sad nadalje stalno biti tako? Čisto da se naviknem...