trebam pomoć
putujem na 8 dana. što s dojenjem? prestati? kako nastaviti?
ideje, savjeti?
što ako ne bude više htio?
trebam pomoć
putujem na 8 dana. što s dojenjem? prestati? kako nastaviti?
ideje, savjeti?
što ako ne bude više htio?
ako putujes bez njega nosi sa sobom izdajalicu i izdajaj se da bi ti se nastavila proizvodnja mlika i kad se vratis samo nastavis di si stala
Kao sto ti je Fortuna rekla, bilo bi dobro da se izdajas to vrijeme (naravno ako zelis nastaviti s dojenjem kad se vratis).
A sto se tvog povratka i njegovog odbijanja tice, moguce je da ce ti se desiti upravo obrnuto, a moguce je da ce i odbijati. No to nikad neznamo dok se ne desi....
Ako zelis nastaviti dojiti, savjetujem da se izdajas (ak je moguce u ritmu njegovih podoja), a onda kad se vratis cemo vidjet kak ce biti, i praviti strategiju za dalje na osnovu situacije.
Sretno![]()
joj mrzim izdajanje iz dna duše ali imam izdajalicu i nosim je sa sobom.
he presmješno..ak je moguce u ritmu njegovih podoja![]()
![]()
šta očekuješ da se ne naspavam u kini? jer uglavnom dojkimo po noći?
mamita, ides u kinu? :shock:
super, zvuci uzbudljivo
![]()
da uzbudljivo, ali malo sam i nesretna jer se nismo nikad odvajali
Mamita, ak nisi još otišla, računaj i na vremensku razliku, pa se možda i naspavaš
Htjela bih se samo malo pohvaliti da smo nastavili s dojenjem nakon 8 dana nedojenja i sve je super. :D
super da ste uspjeli!! Nadam se da je bilo lijepo u Kini![]()
Podižem.
I ja putujem daleko na 10 dana.....
Mamita , daj opiši kak je to bilo sa vama..... kak se trebam izdajati.... dal si radila banku mlijeka (ja još imam mjesec dana).
I najvažnije od svega kak si to podnjela, mislim, emotivno?????
nisam radila banku jer mrzim izdajanje takvog tipa. u biti sami je tada imao godinu i pol pa je jeo relativno sve. ako možeš ostavi mu par obroka nije loše za zasladiti![]()
možda da je manja beba možda bih ostavila par obroka, ali ponude za putovanja sam odbijala dok je bio manji.![]()
nosila sam izdajalicu, izdajala sam se dva puta dnevno, prethodno masirala da se ne stvore čvorići, nisam imala nekih većih problema.
emotivno želim što prije zaboraviti, prvi dan je bilo ok, drugi malo kriza a treći sam već tulila na telefon![]()
sami je po noći buncao i govorio: ziza! ziza!
i nije zaboravio: prva riječ na aerodromu nije bila Mama! nego Ziza!!!
od tada dojimo rijeđe.
danas skoro osam mjeseci nakon puta doji samo pred spavanje.
sad bih trebala opet negdje putovati i živo me zanima šta će biti.
toga me i najviše strah, a i toga da kad se vratim neće više htjeti :/emotivno želim što prije zaboraviti, prvi dan je bilo ok, drugi malo kriza a treći sam već tulila na telefon
bumo vidli
Mamita, baš mi je drago da sta nastavili bez problema :D
Mara i tebi želim isto![]()
ma i meni je to bio najveći strah. bilo mi je strašno psihološki - posljednji podoj pred odlazak jer sam mislila da to je to i nikad više. strahota nad strahotama.
ali nije bilo tako.
ko bi ju zaboravio![]()
bila na putu 5 dana koje bi najradije zaboravila prije otprilike mjesec dana.Do tada smo cikili stalno stalno ,sada puno rijeđe.Ja sam se izdajala 100 puta dnevno samo da se količina ne smanji,savjet-puno lakše pod toplom vodom,tušem.Da će biti lako neće ,ali ipak nekako prođe -sretno sretno sretno
Vratila sam se.
Irma je bila na moru sa bakom i uživala je.
Naš prvi susret nemogu niti opisati, mala moja bubica bila je totalno u šoku, nije znala dal da plače ili da se smije.
I nakon malo sramljenja napala je cikicu i nije ju puštala, ko novorođenče.
Ja sam se svih dana izdajala, no zbog čestih promjena vremenskih zona i mog umora produkcija mlijeka se jako smanjila, dobro nije baš da ga uopće nema. I to me je začudilo kako taj pad ide brzo.....
Uglavnom, mala je skroz nakačena na cicu i nema šanse da ju zaboravi.....
Dobra stvar je da sad prospava cijelu noć, možda zato kaj je na moru drukčiji zrak ili kaj je vidla da se bez cijelonočnog cikenja bolje naspava?????
Mara, super!!
baš sam se obradovala kad sam vidjela što si napisala :D
i mi inače bolje spavamo zahvaljujući mom putu![]()
ne brini za proizvodnju mlijeka sad kad doji povećaće se na oniliko koliko bude dojila.
baš krasna vijest.