-
MOLIM ZA POMOC,HITNO!!!
Drage moje cure, ne znam ni sama odakle bih pocela.
Dakle ja sam u 26 tjednu, od prije nekih 22 dana sam u soku.
Prisustvovala sam nesreci u kojoj je nastradao moj otac, nono mog petogodisnjeg sina i ovog malog cuda u meni. Na trotoaru u pjesackoj zoni ga je doslovno pokupio auto na metar od mene imao je udarac glavom u staklo, prebacaj preko auta i udarac o trotoar. moram navesti da sam cijeli svoj zivot jako vezana uz oca, sto je od mene nasljedio i moj predivni sincic. Od tog dana moj otac je u komi, unutarnji organi su nepovrijedjeni i sam dise plucima, na cijevcicu (traheotomija), a ja sam do sada funkcionirala pozitivno i u nadi da ce se on ipak probuditi, do jucer kada su ga s cita kb split preselili u intenzivnu neurokirirgiju, gdje su nam nakon nepuna 24 sata obznanili kako je na "listi cekanja" za knin( bolnica za produzeni njegu) jer da on nije operativan, isto moram napomenuti kako mu je posljednji ct glave radjen prije 15 dana gdje je uocena blaga resorpcija krvarenja koja je nastala pri refleksivnom udarcu, od tada nije radjen ct i odluka je pala navodno u nekom konziliju bez ikakvih daljnjih pretraga otkako je zaprimljen na neurokirursku intenzivnu. nisam ljecnik po struci ali sam kci i zalim se boriti za oca koji mi je zdrav istrgnut iz obitelji. nije mi jasno kako nakon nepunih 24 sata neko moze donjeti odluku bez argumenata za bilo kakvi premjestaj. neurokirurg nam je pojasnio situaciju tako da on nije otpisan, ali da mu je mogucnost smrtnosti veca ukoliko ostane na tom odjelu.pa zar oni na intzivnoj nemaju njegu pacijenata!?
ne znam moram li objasnjavati kroz kakav stres prolazimo svi, cijela moja obitelj, a pogotovo ja jer sam u specificnoj poziciji!
molim vas ako ima ko kakav savijet ili iskustva da mi pomogne!
Hvala vam svima unaprijed!!!
-
Neznam kako da ti pomognem, osim da poželim da nono bude dobro, te da je ta odluka o preseljenju ispravna...
-
-
-
Ja neznam sto da napravis, al imas pp pa ako ti to bude moglo ikako pomoci javi se.
Saljem vibre~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Izdrži, budi jaka, i nemoj se nervirati, moraš misliti na bebu i na sebe.
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
evo i ja šaljem vibrice za tvog tatu..nadam se da će sve bit dobro aBd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
i
za sve vas!
-
ajme kako strasno, saljem puno vibrica tvom tati i tebi da budes jaka. i cuvaj tvoju mrvicu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Puno vibrica za tvog tatu i za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
žao mi je
šaljem vibrice od srca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
sao misli pozitivno....
evo i malo vibri~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
-
-
puno srece tebi tvojoj obitelji.ne znam kako ti pomoci ali saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma