Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 246

Tema: Jutarnje Mučnine

Tija*

Početno Jutarnje Mučnine

Jutro svima...

Zanima me kada je normalno da se počmu javljati jutarnje mučnine. Trudna sam 3 tjedna i ne osjećam ništa osim blage glavobolje koja je povezana uz upalu grla.

Thanks

Početno

mozes i nemoras ih osjetiti od "prvog " dana kad skuzis da si trudna, a ne moras ni do kraja trudnoce...
    uzivaj dok ih nemas

Ica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tija ja sam trudna 8 tjedana i tek prije 3-4 dana su mi pocele mucnine,a ja se sabrinula zasto ih nemam,sad sam naravno pozalila.
    Nadam se da ih uopce neces imati !!!

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne brini, ja ih nisam uopće imala i baš mi je drago. Na počeku mi je bilo malo kao žao jer je to ipak nekako...ne znam, svi imaju pa bi i ja...kuzis? Ali nakon što sam čula što cure prolaze bilo mi je drago što sam to preskočila. Jedino sam prvih mjesec dana imala stalno onaj osjećaj u trbuhu kao da ću dobiti M. I natečene (.)(.).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja nisam osjećala ništa sve do 7. tjedna, a onda kad je krenulo.... :shock:

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni su od 6-13 tjedna mučnine bile konstantne. povraćala nisam nijednom (kucam odmah u drvo). čim bi mučnine malo stale, hitala sam ubacit nešto u kljun. u glavi sam zabrijala da mi pomažu pepermint bomboni i mineralna, a da li stvarno pomažu, ne znam

Tija*

Početno

ma nisam ni ja luda za tim da imam te mučnine, ali u prošloj trudnoći koja je pretužno završila ih nisam imala, tako da bi sad radije po cijeli dan grlila školjku i sve to jer bi me, koliko god će to čudno zvučat, umirilo da ih imam...

nikako da se smirim, paničarim na svaku manju bol i bilo što što može ukazivat da bi nešto moglo poći loše...danas me malo probada u jajnicima...ništa jako, svako malo me bocne, kao da me štipne...DA LI JE TO NORMALNO???

Užasno mi je teško...preplašena sam previše...čak sam jučer nakon najpolaganijeg sexa na svijetu počela plakat jer me strah da se ne bi zbog toga nešto dogodilo...

HELP! mislite da moram pokrenut novu temu na forumu o ovom strahu?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja, nažalost, nisam trudna, ali sam bila pa znam o čemu pričaš. Lako je reći da se moraš smiriti, ali znam da to graniči s nemogućim. Što se tiče mučnine babske su priče da je to povezano s zdravom trudnoćom, ja sam ih imala pa nije uspjelo, a da ne pričam o još primjera. Moraš ipak shvatiti da tvoja silna briga da li će sve uspjeti zaista ne može nimalo pomoći već naprotiv... teško će biti tebi, ljudima oko tebe... Ja ne znam kako ću se ja ponašati kad opet budem trudna, sad razmišljam trijezno, ali nadam se da ću se do tada uspjeti uvjeriti da svojim pozitivnim stavom, silnim optimizmom, uvjerenošću da sam ispucala loše pokušaje i ljubavlju svog muža koji će uvijek biti uz mene bez obzira na sve mogu sve pobijediti....

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

U prvoj trudnoći nisam imala mučnine,
    do kraja trudnoće sve je bilo više nego super.

Sad sam trudna 7,8 tjedana i imam mučnine , nemoj si ih željeti.

Tija*

Početno

evo malo sam se smirila...bockanja u jajnicima su obicni znakovi trudnoce...i frendica i njena sestra su imale isto...za danas sam se smirila...sutra ce, kladim se, opet nesto novo biti na dnevnom redu

prvi pregled imam sljedeci tjedan...jedva cekam!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni su se mučnine pojavile u 8.tj.i trajale 15-ak dana,ali bez povraćanja. Svašta mi je smrdilo,smetala mi je pržena hrana,pa sam je i izbjegavala.U usporedbi sa drugim trudnicama,ja sam super,bez ikakvih loših nuspojava

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja u prvoj trudnoći nisam imala mučnine, a nemam ih ni sada ( u 20. tjednu sam). Imala sam samo gađenja na određenu hranu,ali samo u prvom trimestru, sad je sve ok.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja pronašla neki stari članak - pa možda vam olakša :

Mučnine štite *trudnicu i bebu

Dosad se vjerovalo da do mučnina dolazi zbog naglih hormonalnih promjena kod trudnica.

Jutarnje mučnine kod trudnica imaju zapravo zaštitnu ulogu jer sprečavaju probavu različite nezdrave hrane i apsorbciju toksina u ženin organizam. Do takva su zaključka došli znanstvenici sa Sveučilišta u Liverpoolu koji su analizirali 56 ranije provedenih istraživanja iz 21 zemlje. U prilog tome govori i činjenica da neugodne mučnine pogađaju oko 80 posto žena upravo u prva tri mjeseca trudnoće, a to je razdoblje najvažnije za razvoj fetusa.

Pokazalo se da žene češće povraćaju nakon konzumiranja šećera, ulja, mesa, alkohola i slične teške te često nezdrave hrane, a mučnine i povraćanje najrjeđi su nakon što su trudnice jele žitarice. Povraćanje bi stoga mogao biti prirodni mehanizam za zaštitu majke i djeteta od toksičnih tvari iz hrane, vjeruju znanstvenici.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja ih nisam imala. I zaobisli su me i svi drugi "simptomi" trudnoce.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    ja pronašla neki stari članak - pa možda vam olakša :

Mučnine štite *trudnicu i bebu

Dosad se vjerovalo da do mučnina dolazi zbog naglih hormonalnih promjena kod trudnica.

Jutarnje mučnine kod trudnica imaju zapravo zaštitnu ulogu jer sprečavaju probavu različite nezdrave hrane i apsorbciju toksina u ženin organizam. Do takva su zaključka došli znanstvenici sa Sveučilišta u Liverpoolu koji su analizirali 56 ranije provedenih istraživanja iz 21 zemlje. U prilog tome govori i činjenica da neugodne mučnine pogađaju oko 80 posto žena upravo u prva tri mjeseca trudnoće, a to je razdoblje najvažnije za razvoj fetusa.

Pokazalo se da žene češće povraćaju nakon konzumiranja šećera, ulja, mesa, alkohola i slične teške te često nezdrave hrane, a mučnine i povraćanje najrjeđi su nakon što su trudnice jele žitarice. Povraćanje bi stoga mogao biti prirodni mehanizam za zaštitu majke i djeteta od toksičnih tvari iz hrane, vjeruju znanstvenici.
    Ha ha ha onda sam se ja znaci jako zdravo hranila.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam krepavala od mučnina ... probala bi sve - samo da ih se riješim. čak i žitarice

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jutroo,

mene su mučnine počele opasno mučit evo jutros sam 3 puta trčala u wc što je najgore imam osjećaj da ću povratiti ali ne mogu....upravo se borim s jabukom nadam se da će mi pomoći barem malo...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jel koja koristila one narukvice pomažu li što :?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj L@ra prvotno napisa
    jutroo,

mene su mučnine počele opasno mučit evo jutros sam 3 puta trčala u wc što je najgore imam osjećaj da ću povratiti ali ne mogu....upravo se borim s jabukom nadam se da će mi pomoći barem malo...
    i ja još uvijek tako, evo već 2 tjedna..
    nisam primjetila da mi nešto posebno pomaže, netko je spominjao B complex tabletice, no meni ni to ne pomaže
    bitno je da nisi gladna, stalno nešto žvači
    ja sam jabuke ribala, pasao mi je i kivi i jagode, i sve slano, meso ne jedeM već danima

drž se...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ne da sam ih imala. Nego :shock: U prva 2 mj izgubila 3 kg.Nista nisam mogla jesti osim kruha i sunke i to svake "prestupne".Mjesec dana nisam izlazila iz kreveta.NIsam povracala koliko mi se sve gadilo i sve mije smrdilo.Kavu nisam okusila 15 mj a pusace sam pozeljela utući

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam imala samo vecernje mucnine i to su pocinjale oko 19 sati i svi su me u cudu gledali kako imam vecernje a ne jutarnje mucnine?? Trajalo je prva 3 mjeseca i mogla sam stalno jesti,sto je na kraju rezultiralo 24 kg u cijeloj trudnoci,uzasno! Srecom za 2 mjeseca od poroda ode sveee

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nisam imala mučnine niti u prvoj niti u drugoj trudnoći. Ali zato slatko nisam mogla niti pogledati (inače sam ovisnik), a niti voće. Djeca su narasla na špeku i pršutu.

Tija*

Početno

kod mene još nema mučnina...ali nažalost ima sukrvičasti iscjedak...več sam postavila novi topic o tome, užasno se bojim da to nije normalno!

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    ja sam imala samo vecernje mucnine i to su pocinjale oko 19 sati i svi su me u cudu gledali kako imam vecernje a ne jutarnje mucnine?? Trajalo je prva 3 mjeseca i mogla sam stalno jesti,sto je na kraju rezultiralo 24 kg u cijeloj trudnoci,uzasno! Srecom za 2 mjeseca od poroda ode sveee
    I JA sam imala VEČERNJE mučnine, :D nisam jedina! U prvoj trudnoći popraćene užasnim žgaravicama (kroz cijelu trudnoću i još 10ak dana poslije poroda), pomagale su mi jedino i isključivo Rennie tabletice protiv žgaravice (ok za trudnice), od svega drugoga bilo mi je još gore.

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Malo si me zbunila podatkom da si trudna 3 tjedna (obično se trudnoća tek utvrdi u 5. tjednu u redovnim ciklusima) - pretpostavljam da to brojiš 3 tj. od ovulacije, ne od ZM, kao što se broje tjedni trudnoće?

Gle, moje mučnine bi se mogle nazvati svakako, samo ne jutarnjima, nije bilo pravila za doba dana, a niti za hranu (koju sam na silu jela jedva) kada bih ja grlila školjku, jutarnjim su postale tek u 6. mj. i trajale su skoro sve do sredine 1. mj. (ovih dana mi je baš prošao termin, pa čekam), a i nakon toga bi mi se to desilo povremeno. Prije toga sam imala jedno loše iskustvo i trudnoću od 10 tj. bez mučnina i kužim što te muči, ali s druge strane ti baš i ne želim da budeš rekorder poput mene.

Moja dobra frendica je imala mučnine (ne i povraćala) često tijekom prva 3-4 mjeseca, sad je 2. put trudna, u 5. mjesecu je i niti jedan jedini put nije imala ni jednu mučninu, da ne govorim da je povraćanje za nju nepoznanica. Hoću ti reći, sve smo mi individualne, ali i svaka tvoja trudnoća biti će drugačija, to će ti potvrditi i svaki liječnik.

U početku imaš dosta simptoma trudnoće i pobačaja koji su isti, nemoj se time opterećivati, čitaj čim manje probleme u trudnoći da izbjegneš crne misli (moje iskustvo), pokušaj misliti pozitivno, iz dana u dan, iz tjedna u tjedan bit će bolje i bolje ćeš se osjećat kako beba raste, tjedni prolaze. Nemoj se opterećivat ako nemaš neki simptom samo zato jer negdje piše da ih većina trudnica ima - naglasak je na većini, a ti si individua koja se nekad uklapa u većinu, a nekad odstupa od nje. Drži se!

Tija*

Početno

Hvala Hera...

da ja brojim od ovulacije tj. dana začeća...ne kužim se baš u te dane i kako se zapravo broji koliko sam trudna...oko 16.02 se TO dogodilo

Imam pregled u 14.00 danas...nažalost imam te blage roze tragove na papiru i iscjedak...naravno od čitanja tolikih problema u trudnoći samo sam totalno Freaked Out!!!

Ali nažalost/nasreću, moram sebi priznat, što god da pročitam, olakšavajuće ili ne, ne mora znaćiti da je moja situacija ista...i što ima biti biti će...moj dečko i ja smo stvarno napravili sve da se beba osjeća super od momenta kad je stvorena...već je obožavamo...sad je na njoj ili njemu da se izbori ili nas ostavi...

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Teoretski se broji od dana zadnje menstruacije jer je to ustvari jedini sigurni datum, pa onda +40 tjedana. A na onom prvom uzv-u bi se trebao utvrditi točniji termin poroda, po veličini bebe, jer bebe u tom razdoblju skoro u dan napreduju otprilike istim tempom, pa se onda može utvrditi kad se to ustvari desilo..

Koliko sam skužila, većina doktora utvrđuje ipak tjedne trudnoće po ZM, osim ako ciklusi nisu nešto extra dugi/kratki.

A što se iscjetka tiče, znam curu koja je sad blizu poroda i krvari skoro kontinuirano čitavo vrijeme, uz mirovanje, kontrole itd...i ne naziru se neki problemi s bebom. Kao što rekoh, to ti je sve individualno, pa se nastoj ne opterećivat (znam kako je to lako reći, a teško primjeniti), vjerujem da će te pregled smirit, samo pitaj sve što te muči i da ti doc veli što se dešava kod tebe.

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam trudna 10 tjedana i jos imam mucnine.pocele su mi prilicno rano,trpim ih vec dugo i ne shvacam curke koje ih zele imati?!
    taman kad se ponadam da su gotove(par dana ne povracam)opet moram trcati do skoljke.mlijeko ne mogu ni pomirisati,odmah rigam.u prvoj trudnoci sam isto samo povracala.

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam u 12 tjednu i nemam mučnine i drago mi je vidjeti da još ima cura bez te muke, jer me već panika pere da li je sve ok ako nema tog simptoma. :/

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sad sam u 38.tjednu i NI JEDAN JEDINI PUT nisam povraćala ili da mi je bilo zlo kroz cijelu trudnoću. druge tegobe - da; od žgaravice, zatvora, na dalje. ali od 'tipičnih' trudničkih mučnina ništa (srećom!)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Haj,

jeli koja od vas jutri na prazan želudac povraćala žutu vodu, ja sam je povratila jučer i danas i u toku dana mi je onda manje mučnina ne napada me žgaravica tako jako kao prije.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Trudna sam 3 i pol mjeseca a povracam vec 2 mj. constantly ujutro,popodne,navecer... divno od 5-10 puta dnevno.Zadnjh pet dana se smiruje na 1-3 puta dnevno.Samim time sto sam toliko izmucena povracanjem sam i histerikus.Ovo mi je prva trudnoca i nemrem vjerovat da sam tak osjetljiva nikad nisam ni mogla zamislit da cu biti takva.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Trudna sam sedam tjedana. Mučnine su počele u 5 tjednu ali kao večernje, između 19-20 sati. Onda 5 dana ništa i sad uredno svako jutro, na svu sreću povratim samo jednom i to je to. Al moram priznat da baš nemam apetita, uglavnom jedem juhu, kruh (koji prije trudnoće nisam jela) i voćne jogurte (ni njih nisam jela) sve ostalo smrdi

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam u 7. tjednu i sinoć oko 19,30 mi je bilo katastrofalno mučno. Nisam povraćala, ali sam bila kraj WC školjke. Inače mi je OK. Nadam se da se ovo baš neće često ponavljati.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moje su mučnine počele valjda čim se "malac" uglavio u stijenku maternice.Sada sam u 7 tjednu,i zlo mi je po čitav dan.
    Ne povraćam,ali i tako malo jedem,i samo par stvari.Kruh mi se gadi,ali bi zato mogla smazat Dorinu s keksom(muka mi je i od toga,ali ne toliko koliko od drugih stvari tako da ona teorija o tome kako nas mučnina spriječava da unosimo nezdrave tvari u organizam kod mene ne pali).
    Od voća samo citruse,kruške i jabuke(banane sam obožavala,a sad su mi fuj)-sanjam trešnje i jagode,ali još nije sezona,šmrc!A kaj je najgore,nekad popijem par gutljaja vode pa mi pozli.

sunchi

Početno

ja mogu za sada reći da mi je stvarno ok, nemam nikakvih mučinina niti povraćanja. u drugom staanju sam 6. tjedan. moram malo priznati da mi je mrvicu, ali samo mrvicu žao kaj nemam bar i malu mučninicu da se osjećam ko' prava trudnica
    znam da ako me uhvate mučnine da ću požaliti to što sam sada napisala

_AndreA_

Početno

prva trudnoća koja je nazalost u 14 tjednu zavrsila spontanim pobacajem nije prosla niti jedan dan bez povracanja, mucnina, umora, sve mi je smrdilo, iz kreveta se nisam dizala, samo sam vodu pila, koma...
    To stanje je pocelo kad sam bila trudna 3 tjedna...

Nebi mi smetalo kada bi mi u drugoj trudnoci bilo dva puta gore, samo da sve bud u redu, sve bi izdrzala...

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo ja sam 5+3 i zadnjih tjedan dana imam užasne mučnine, ujutro i navečer...
    Inače otkad znam za sebe jako sam se slabo hranila i imam osjetljiv stomak, a evo i sad u trudnoći me boli (unatoč tome što se pokušavam dobro hraniti radi bebice), a pročitala sam ovdje negje da to nije dobar znak A mene 90% vremena boli :/ ...ma nije meni zbog bolova, otupila sam na njih više, samo se bojim za bebicu zato šta kažu da to nije dobro.
    Može li mi neko pojasnit i umirit me molim vas
    Sutra je sv.Duje (a danas nedjelja) pa cu tek za nekih pedesetak sati moc otic na pregled, a sva sam isprepadana...može koja riječ utjehe?

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Draga Nina, mislim da nemaš razloga za brigu. Nekakvi sitni bolovi su normalni. Zabrinjavajuće je ako su ti bolovi oštri i jaki.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nina, ne brini. Ako imaš lagane bolove kao pred mengu, lagana grčenja, sijevanja u jajnicima sve je to normalno. Mene je tako bolilo otprilike sa 5 tjedana, a onda opet kada je došlo vrijeme kada bih inače dobila mengu. I sada prije par dana me lagano grčilo naročito kad hodam i evo sa je bolje. Ako nema jakih oštrih menstrualnih bolova i jakog krvarenja nemaš razloga za zabrinutost. Uživaj i sutra lipo s dragim u šetnju i na tombolu.

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Malo ste me smirile. Hvala
    Ali isto ću biti mirna tek kad gin vidi malo i kaže da je sve u redu
    Inače, dosad nikakvog krvarenja nisam imala (a čula sam da bi i tog moglo/trebalo biti :?)
    Imam samo "bijelo pranje" tu i tamo...to je valjda normalno?

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bijelo pranje, koliko je meni poznato nije ništa.i ja to dan danas imam(sad sam 28tj+1).nebrini.
    ja sam u početku također imala mučnine.bitno ti je da piješ dosta tekučine da ne dehidriraš.jedi manje začinjenu hranu.

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Je, zadnjih mjesec dana osjećam potrebu da pijem vodu (a prije nikad ju nisam pila, nego sokove) i staalno sam žedna. A začinjena hrana me više ne privlači, iako sam se jučer zaletila s mlincima, danas nakon ručka progutala čokoladu...i tako svaki dan nešto zeznem i onda me boli stomak satima

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

super ti je piti vodu.ja je nikad prije nisam volila.a sada dnevno do 1.5 L popijem. i ja svaki dan se natrpan glupostima pa nakon toga zalim....hehe.sad sam većerala i drob mi je kao bova od titanika

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja baš maloprije govorim kako nisam krvarila ni ništa slično, jezik prigrizla - sad evo iscijedak imao blago roskastu boju...umirem od brige
    Čini mi se da sam čitala da je to normalno, ali kod implantacije čini mi se. A ja sam evo nasred 5-og tjedna, pa ne znam baš jel to ok

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nina šta se tiće iscijedka ja ti nisam imala nikakva krvarenja ili tome slično tako da o tome ti neznam reći.
    ali što više mirovanja,koliko sam shvatila od ostalih cura

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

trudim se što manje nervirati i ne raditi teške stvari, ali mi okolnosti to ne dopuštaju: sveki misli da bih ja sad najnormalnije trebala polagati ispite na faksu, jer pošto mi se još ne vidi stomak ona ne razumije da ja svejedno imam gadne mučine a ionako nisam u stanju za zahtjevnije intelektualne radnje (malo mi je lakše otkad sam na topicu "otupljela u trudnoći" vidjela da nisam jedina ) Mene taj presing čini nervoznom, a ionako mi je teško ..mučnina mi je čim se probudim, pa se zna povlačit i po čitav dan, a vrhunac je navečer kad idem leć - nikako da zaspem a prije bih zaspala čim bi mi glava dotaknula jastuk Već lagano ispaljujem, jedva čekam u ginekologa da čujem da je sve ok i da ova muka ima smisla :/

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni se nekad riga cijeli dan a najgore mi je kad mi se muž najede neke smrdljive hrane (npr.luk, ćevapi,a i štošta drugo - sve mi smrdi!!) pa me ide poljubiti..a to bazdi i kad opere zube...a poljubac ne smiješ odbiti..ajme majko

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ivana b prvotno napisa
    Meni se nekad riga cijeli dan a najgore mi je kad mi se muž najede neke smrdljive hrane (npr.luk, ćevapi,a i štošta drugo - sve mi smrdi!!) pa me ide poljubiti..a to bazdi i kad opere zube...a poljubac ne smiješ odbiti..ajme majko
    ja odbijem ...i to kako!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne mogu se oduprijeti porivu da se i ja nadovežem na ovu temu. U 19. tjednu sam trudnoće, treća trudnoća, kod svake su mučnine počele oko 7. tjedna i trajale do 12/13. Napatila sam se ko' životinja sva tri puta a opet mi je smiješno kada se svega sjetim i kada čitam vaše postove. Totalno smo lude i jadne u tom periodu.
    U prvoj trudnoći sam stalno povraćala, u drugoj i trećoj samo mučnine i to popodnevne i bez povraćanja. Molila sam Boga da se mogu povratiti da mi bude barem malo lakše.
    Kod sve tri trudnoće najveće gađenje prema mesu: suprug je morao kuhati juhu, dogodilo mi se i to da sam morala pobjeći iz marketa dok sam bila na delikatesama.
    Bilo je više nego grozno. Ne znam kako bih utješila one koje trenutno pate. Sreća, sve prođe, poslije se na taj račun šališ.

Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •