Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 246 od 246

Tema: Jutarnje Mučnine

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam podrigivala cijelu trudnocu, a bome i na porodu. prode trud, a ja podrigujem . to i zgaravice mi je bilo fakat uzasno.

Vishnja, cestitaaam, mjerkam, gledam, tako se veselim zbog tebe

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sa 5+4 počele mučnine...2 tj je bilo grozno...muka mi od kad otvorim oči dok ne zatovrim...ništa nije pomagalo..
    sad zadnjih tjedan i pol mi je lagano mučno (il sam se navikla) i 2 puta dnevno mi baš bude grozno al brzo prođe..

sok limun limeta od Paga, limunada mi na kratko skroz otjeraju mučninu pa cijeli dan pijuckam limunadu
    i narukvice za mučninu pomognu malo..

ne povraćam, nisam ni u prvoj T...al smetaju mi si mirisi i osjećam ih ko nikad u životu

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Da se i ja pohvalim da nemam toliko problema sa mučninom, ne povraćam, uglavnom ne osjećam se nešto trudno .

Mrva avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

danas sam 14+2, još mi na mah dođe zlo, onak za povraćat, al nekako to prebrodim kroz sat vremena i bude bolje...
    al skoro svaki dan me podsjeti na T...

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

evo da se ispravim, itekako se osjećam trudno kad pojedem čokoladu ili nešto slatko, kako me onda peče želudac :shock: . Ne znam na kog je to dijete da mu toliko ne paše slatko, bome nije ni na ćaću ni na mater.

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Mrva prvotno napisa
    danas sam 14+2, još mi na mah dođe zlo, onak za povraćat, al nekako to prebrodim kroz sat vremena i bude bolje...
    al skoro svaki dan me podsjeti na T...
    baš je tak i meni (a i trudnoća nam se poklapa ); počela sam polako jesti (nakon stvarno 6-7 tjedana u kojem mi se gadila gotovo sva hrana), okus se lagano vraća, ali mučnine se i dalje nakratko jave svaki dan.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Žabica prvotno napisa
    evo da se ispravim, itekako se osjećam trudno kad pojedem čokoladu ili nešto slatko, kako me onda peče želudac :shock: . Ne znam na kog je to dijete da mu toliko ne paše slatko, bome nije ni na ćaću ni na mater.
    E, ovako i ja.
    U prve dve trudnoce sam se davila vocem i vocem + slatkim, a sada jedva uguram u usta sebi jedan vocni obrok, a od slatkog me pece zeludac. Ovaj malac preferira meso, sireve, cak i mleko koje inace ne mogu da pijem...
    Ali, sve je dobro, samo kad nisam svake veceri u zagrljaju sa wc skoljkom... :D

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    ja sam podrigivala cijelu trudnocu, a bome i na porodu. prode trud, a ja podrigujem . to i zgaravice mi je bilo fakat uzasno.

Vishnja, cestitaaam, mjerkam, gledam, tako se veselim zbog tebe
    Hvala, mikka!
    I, nemoj gledati, vec se prudruzi!!
    Ili sam mozda nesto i propustila?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

rikikiki-isto kao i tebi.smetaju začini i jedino što ne izbacim je griz.probat ću i sa čokolinom,a menta i kamilica mi super pašu.ono što me totalno iscrpi je taj osjećaj mučnine i učestalo povraćanje i činjenica da si popodne nemrem baš nikako pomoč.sad je ok to što zadnjih dana bar ujutro mogu našto pojesti,pa bar to ostane.e da,isto mi paše limunada.

Mrva avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ajme thalia, pa mi imamo stvarno iste termine!imaš pp

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cure pozdrav.....
    Nije nas bilo neko vrijeme. Bili smo na moru, a jos sam na godisnjem.
    Danas po UZV 14+3, ali mucnine i dalje tu. Uhhhhh....dokle. :/
    Moram reci da mi je na moru bilo odlicno. Bez povracanja, super sam jela sve.....ali cim sam se vratila, sutradan 4 puta povracanje. Nevjerovatno.
    Uglavnom i dalje prisutne cijelodnevne mucnine, uglavnom bez povracanja. Nadam se skorom poboljsanju!

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I taman kad sam pomislila da su mučnine bye-bye, jučer i danas doslovce crkavam, družim se sa školjkom kao nikad do sada . Inače 13+4. Još malo pa će stat jel da ?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kad tad moraju stat

Mrva avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Žabica prvotno napisa
    I taman kad sam pomislila da su mučnine bye-bye, jučer i danas doslovce crkavam, družim se sa školjkom kao nikad do sada . Inače 13+4. Još malo pa će stat jel da ?
    potpisujem. ja sam 13+6.. :/

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno cjelodnevne mucnine

postovanje svim trudnicama i molim vas za pomoc.
    zena je u 9+2 tjednu i mucnine traju nesto vise od dva tjedna.
    mucnine su cjelodnevne ali doslovno nema 10min da joj se ne povraca ili nema taj grozan osjecajda joj je nesto u grlu i svaki tren ce izaci.
    banane ne pomazu, pocela i njih povracati, stapici, krekeri, bademi nis ne pomaze.
    od mucnina ne moze izaci van i prosetati na svjezem zraku.
    sad ju je jos i vrat ukocio tako da je jadna i svega joj je puna kapa.
    stoga ako imate neki dobar savjet da se odmori bar na pola sata od mucnine mislim da bi joj bilo puno lakse.
    hvala vam unaprijed.
    pusa svima.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

tulipan-u jakih mučnina i hiperemeze(pojačanog povraćanja) postoje lijekovi koji mogu malo umanjiti taj osjećaj-npr Buscol čepići i sl.To je nešto što prepisuje liječnik,i sa njim se treba dogovoriti,lijekovi idu na recept.Nadalje ako tako jako povraća,vjerovatno joj je potrebna i nadoknada tekućine u vidu infuzije-pa svakako otiđite do liječnika.
    Dalje ako uzima npr. Utrogestan kapsule i pije ih(dakle uzima oralno) jedna od nuspojava je mučnina-pa možda da ih stavlja radija vaginalno.
    Dalje ako uzima Prenatal ili bilo kakve vitamine-željezo koje se normalno nalazi u tim vitaminima također može uzrokovati mučnine,odnosno pojačati mučnine-tako da se onda savjetuje uzimati samo Folna kiselina, a Prenatal tek kad mučnine stanu-negdje od 3mj.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ok. hvala sandra puno.
    uzima samo folnu kiselinu, od bilo kakvih ljekova.
    sto se tice infuzije, nasli smo markere za ozkrivanje prisutnosti ketona u mokraci, koji kada se pojave oznacavaju da treba ici na infuziju tj da previse povraca. sto za sada nije slucaj.
    e da uzima eutyrox za stitnjacu ujutro na taste pola sata prije nego sto nesto pojede.
    probacemo sa cepicima pa se javim jel uspjelo.
    puno puno hvala

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Evo i mene na ovoj temi i sada sam malo :?

ja sam 9+5 i mučnine su mi krenule od 5t, a od 7 su se pogoršale...

Preležim skoro cijeli dan, ali ne povraćam, bilo je svega 2 ili 3 puta...

Ali sam se nadala da neće trajati još jako dugo, znam da mora stati, kad - tad, ali MM i ja još nismo našli što mi paše kada mi je muka...

No sa drugom bebeom biti će lakše....

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pa evo meni opet lagano počele u 26 tjednu , nije jako ali tu su

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure mi ne znamo sta cemo, mirisi od suseda su ubitacni. doslovno smo zatvoreni u balonu, a mucnine ne staju. sad je po nekoj racunici tocno 12ti tjedan, kada bi mucnine trebale stati, al one su tu i gadne suuuuu...
    nismo nasli nista sto joj pase, stapici izlaze na usi i usta naravno. sva sreca jos ne mora na infuziju.
    sretno i pozdrav svima.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure, meni je tek 7.nedelja,a mucnine traju vec nekih 10-ak dana...od kad se probudim pa dok ne zaspem uvece to ne prestaje.
    Ne pomaze nista,po citav dan lezim i nisam sposobna ni za sta...umirem od gladi jer ne znam sta bih jela kad me sve muci, i kad vec sjednem jesti znam sta me ceka poslije, od svega mi je muka...
    Ovo mi se do sad nije desavalo (3.T). Nisam danima izasla iz kuce , ni na sta ne licim jer nemam volje od te mucnine ( a presretna sam jer sam ovu trudnocu dugo cekala ).
    Pazite sta zelite jer se zelje mogu i ostvariti , ja sam u prosloj t. koja je zavrsila spontanim zalila sto ne osjecam nikakve promjene i govorila da mi je da povracam i da mi je muka i tad bih znala da je sve krenulo "punom parom", ali ovo...nonstop je osjecaj mucnine prisutan, je li svima tako?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

a72, ima razlicitih iskustava, a moje ti bas nije za utjehu. I kod mene je pocelo negdje sa punih 6 sedmica, i trajalo i trajalo....
    Nista mi nije pomagalo, mucnina od trenutka kad otvorim oci, pa dok ne zaspim. Povracanje ne svaki dan, ali nekad i po 4-5 puta u danu.
    Uglavnom evo me u 19 sedmici i mogu reci da mi je sada bolje. Ne bas savrseno dobro, ali skoro. To je moje iskustvo, ali ima i onih kojima vec sa 10 - 12 prestalo. Nadam se da ces biti bolje srece.
    U prosloj trudnoci sa sinom, nisam imala nikakve mucnine....

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

a72-evo da te malo utješim.ja sam sad 12tj i meni je trajalo od 5-6tj pa sve do sada punom parom.zlo mi nije bilo samo ujutro ali od 11-20h nisam mogla hodat,sjedit,ništa.povraćala po 3-6 puta na dan,ništa mi nije pasalo.sada,u zadnjih tjedan dana polako se smiruje.i dalje mi bude muka i znam povraćati(primjerice jučer je baš bio loš dan i povraćala sam 3 puta navečer)ali sad mi više nije zlo cijelo vrijeme već normalno funkcioniram,sad mi mučnina dođe na mahove.ali sad mogu nešto i pojesti popodne i tak.tako da-bit će bolje,samo se treba malo strpiti.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mimy, u 19. ti je malo bolje,uf....pa ti si nam se bas namucila valjda necu biti te srece , evo sad sam se mjerila ujutru i skoro 2kg sam vec smrsala (prekjuce se mjerila uvece i bilo je 1 kg)
    Citala sam sinoc u nekoj kanadskoj "Pregnancy bible" da su dobre za grickanje suhe sljive, pa cu probati , a jos me muci i zatvor pa eto mogu pomoci i tome. (mozda su to sve nuspojave utrogestana? )
    OT, meni je tvoj avatar

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sandra23 ,3 puta navecer si povracala ,ja jos ne povracam, mislite da ce i to biti, a opet mislim da bi mi bilo lakse da povratim , ali ne smijem sama izazivati bojim se da ne nastetim bebici...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

a72-mislim da ne možeš time naštetiti djetetu,to je ipak prirodna rekacija organizma na trudnoću,ti vjerovatno misliš da bi mogla naprezanjem naškoditi,nekako ne vjerujem :/ Meni kad je muka ne mogu si pomoć-ili ću ja otić povratiti ili će samo iz mene krenuti van prestrašno.Ali kao što kažem,stvarno je bolje...vjerujem da će skroz nestati u narednim tjednima.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a72 Brzo će te mučnine proči, ja sam isto u ovoj trudnoči uglavnom popodne bila koma nad komama, nisam povračala ali mi je želudac bio u grlu, užas! Prošlo je s nekih 10-11 tjedana. Zato draga moja, izdrži još malo, i nemoj prst u grlo

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

a72-što se tiče grickanja probaj i bademi,lješnjaci,orasi i to.Malo u vrećicu pa imaš kraj sebe i žvačeš.Meni je pomagao čaj od kamilice ili mente-pa bi si stavila dosta šećera da me malo podigne,štapići su isto pomagali grickala bi pomalo.Ako ništa baš ne jedeš to isto nije dobro,izmeđ ostalog mučit će te i mučnina od gladi koja će se nadovezati na trudničku,probaj bar nešto,kruha ili suho pecivo.Za probavu pij Donat,to će ti riješiti sve probleme.Ali topli,dakle koji stoji u prostoru,a ne iz frižidera.
    Mogla sam jesti i banane(malo dosuše ali sam mogla tu i tamo) i pasala mi je limunada.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

cure hvala vam, sve cu probati, ne mogu biti ona sretna i ljepa trudnica kad se ovako osjecam, a hocu- toliko sam cekala

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

sa prvom trudnoćom sam imala mučnine i povračanja 4,5mj..svaki dan po par puta....čudio mise mm i svekrva kako mogu izdržat.....i bojali su se kako če biti druga trudnoća...ali (kuc-kuc u drvo) ...druga trudnoća je super....trudna sam 8tj....ali mučnina i povračanja nema....možda 2-3 puta tjedno.....

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo i ja se prijavljujem u klub! druga trudnoća -10 tjedana. Izgledam kao da me poplava izbacila, jučer što unutra to i van. Danas srednja žalost. I prva trudnoća je bila takva mučnine i muke skoro 4,5 mjeseca. jedino mi nije jasno taj naziv jutarnje mučnine tko li je to tako odredio- ja sam koma popodne od 5 sati pa do ponoći. ujutro sam ko rosa čak razmišljam da zamjenim doručak za ručak al mislim da ne bi dobro izgledalo da jedem npr. šniclu u 10 sati :shock:. e da i meni su preporučili čaj od mente pa ću probat zasad mi paše samo kamilica.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam sad kad je pocelo sa mucninama grijesila, i nisam jela jer mi se gadi,pa bi onda jos bilo muka i od gladi...
    Izbjegavam masno, zacinjeno, sa mirisima, jedem po cijeli dan nesto, grickam kokice neslane, nemasne, krekere,voce, jogurt, musli...i cini mi se da je pod kontrolom,jos se javi ali je lakse,jer ne grijesim kao u pocetku.
    (Preksinoc pojela slanu palacinku,pohanu, i gorko se pokajala )
    Sad prije spavanja pojedem jednu-2 datule, one su slatke i hranjive, tako mi se ne desava da mi usred noci dodje nesnosna glad (valjda padne secer ,koji je meni inace ok, ali sad mi se javlja ta glad po noci i rekli su mi da je to pad secera)
    Eto, znam da nisam otkrila toplu vodu, ali moze nekom pomoci.

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo mene natrag, samo da vas utješim, proći će, mene je prošlo. Sad smo 19tj, malo mi još zna biti ujutro zlo, ono vrti mi se želudac, ali to je ništa naspram onih mučnina. Držte se curke

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Meni su mučnine krenule i prije no što sam saznala da sam trudna, a ja luda mislila da sam pokupila virozu. Mučnine bih imala cijeli dan, ali najgore bi bilo popodne od 5,6 sati pa skroz cijelu noć. Nekad bih povraćala i po 3,4 puta. A po noći bi se uz mučnine javila i nesnosna glad. Grozno! U prvoj trudnoći me nisu morile mučnine, tek možda kad bih se vozila u autu.
    Evo me danas 10+4 i već tri dana nemam mučnine. Nadam se da je to to. da sam za ovu trudnoću gotova s povraćanjima.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I ja spadam pod ovu temu

Jučer mi je doktor potvrdio da sam 5tjedana trudna, mučnine su mi počele prije 3 dana, danas mi je bilo najgore.

Ne povraćam ali mi se jako digne želudac na samu pomisao na hranu ili ako ju vidim, danas ujutro npr. putovala sam vlakom i morala sam čučnuti na pod koliko mi je slabo došlo, oblio me znoj, masa ljudi oko mene, vrećica u rukama ali ništa van...

Ne znam niti što bih jela, dobim volju za nešto i onda pojedem 2 žlice i dalje ne ide....pomalo grickam orahe, lješnjake, pašu mi mandarine, limunada i cedevita....danas sam čak i rižu za ručak uspjela pojesti.

Bojim se da mi sutra bude i gore, jer muka mi je cijeli dan...ne znam čime da si olakšam osim odmaranjem u krevetu...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

proći će,moje je prošlo...

Banned
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Podizem temu. Mucnine pocele prije 4-5 dana, znaci sa 6 tjedana. Nesto najgore sto me u zivotu moglo snaci, nijedna bol se s ovim ne moze porediti. Ujutro dan pocinje s povracanjem (voda jer nista ni ne jedem) i onda cijelodnevna mucnina. Jedva hodam, a takva moram na posao Hrani ni blizu ne mogu, nisssssstaaaaa. Jutros me zabrinulo malo krvi u onoj vodi od povracanja, nadam se da to nije nesto zbog ceg bih se trebala brinuti. Ili da?? Ako imate kakav savjet kako ovo prezivjeti bilo bi mi od velike pomoci. Kekse, stapice, krekere i sl ne mogu ni blizu tako da mi to i ne spominjete uhhh jao meni jao meni. A tako sam se radovala

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ja sam upravo u 7 tjednu, mučnine su počele prije tjedan dana.. i grozno je. Ujutro me slomi, na poslu ne funkcioniram uopće (a još moram raditi sa strankama) popodne za vrijeme ručka, i navečer prije spavanja. Nisu konstantne, al se pojačavaju iz dana u dan. Zasad sam uspjela skužit da mi pomažu ove akupresurne narukvice, kiseli gumeni bomboni mentol bomboni, i kuham si puno čaja od mente ( nezaslađen ).. zasad sve to skupa malo zamaskira, a s obzirom kako ide na gore, vidjet ćemo šta bude.

Pozdrav svim budućim mamicama

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ehhh da, kad se samo sjetim ....s tim da je sve to mene kačilo prošlo ljeto (cijeli 8 i 9 mjesec) kad su bile one nesnosne vrućine koje su samo pogoršavale stvar. Mogu ti reći samo ovo, sa nekih 12 tt počinje jenjavati, do 16 tt prođe uglavnom skroz. Ja sam završila u bolnici na infuzijama koliko sam povraćala i dehidrirala. Isto sam znala povratiti krv (to su popucale kapilare u želucu od silnog povraćanja) Polako ćeš naići na stvari koje ćeš moći pojesti,to ćeš sama uvidjeti šta ti odgovara. Jedi po par zalogaja, tekućinu pij gutljaj, po gutljaj, ako ti bude koma jako idi u bolnicu,pomoći će ti. Ja sam im bila zahvalna, jer te infuzijama zaista dignu.
    A šta se tiče preživljavanja ja sam živila dan, po dan, čekala veče da imam jedan manje u nizu. Nisi sama, ima puno žena kojima je tako zlo i koje su to prošle. Ja sam dva puta. Drži se,proći će, a neka te tješi to da kad je mami zlo, onda je to znak da bebica lijepo napreduje i sve ide svojim tokom.....

ladymillion avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Evo LUNA i ANAMARIJA da vam se pridružim, u 13. sam tjednu i mučnine traju od 5. tjedna i još nisu prestale. Ovo mi je druga trudnoća, prva je nažalost završila spontanim pobačajem tako da je ova beba željena i voljena više od svega na svijetu. Svakodnevno povraćam minimalno 3 puta, ujutro uvijek to bude želučana kiselina i sline, a popodne i navečer ovisno o tome što kroz dan uspijem pojesti. A večinom mogu pojesti samo kruh i to običan bijeli jer mi svaki drugi smrdi. Smrdi mi i sva druga hrana i ne postoji ništa na svijetu što bi ja sad onako sa užitkom mogla pojesti. Ako imate samo mučnine i povračanje oda ste sretnice zato jer uz sve ovo ja imam i pojačano lučenje sline tako da dnevno ispljunem i do jedne litre i to u plastičnu čašicu tako da mogu izmjerit količinu. Eto nedao vam Bog još i takav problem. Držim nam fige da izguramo sve i da za koji tjedan počnemo uživati dirajući svoje trbuščiće i da budemo zdrave, nasmijane i lijepe trudnice a do tad si pišemo ovdje

iva222 avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Da se pridružim i malo izjadam, u 10. sam tjednu i mučnine traju od 5. I to koma. Traju cijeli dan i navečer kulminiraju spektakularnim povraćanjem. Nisam 5 tjedana izašla iz kuće na dulje od pola sata jer mi jednostavno postane preteško. Apsolutno sve mi smrdi :D
    Al ok, navikla sam se i nekako se nadam da će brzo proći... već imam osjećaj da je laganini bolje

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

iva ne daj se, biti će to bolje... Sa najkasnije 16 tjedana će sve početi jenjavati, a ti ćeš se osjećati puno bolje. Ja sam isto prošla sve najgore od tih mučnina i povraćanja i mislila sam da mi nikada neće biti bolje, isto mi je sve smrdilo, bljak, kad se samo sjetim.... Ugodi si, izbjegavaj što ti smeta, jedi i pij po manje, ali češće. Meni je pomogao limun u vodi. Probaj naći što tebi odgovara. Ubrzo ćeš se osjećati puno bolje... Pozdrav veliki i držim fige da budeš čim prije ok...

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja skoro uopce nemam mucnine. Mozda mi nekad KAO bude nesto lose. Samo mi je jednom zbilja bilo slabo. Ali primjetila sam da mi isto pase limun u vodi. Od prenatal vitamina mi bude malo slabo, pa ih uzimam iskljucivo navecer (lakse je ako si doma dok ti je slabo).
    Najgori osjecaj mi je kad sam gladna. Imam osjecaj da cu izgubiti svijest. I to me glad uhvati od jedamput, nisam mali gladna, nego sam odmah u soku od gladi
    zato pomalo stalno jedem. Mozda to pomaze i kod mucnina.

Iva, imas li nesto da ti od hrane posebno pase? Mozda da ides za time da jedes samo sto ti pase?

iva222 avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hvala na podršci
    Lulu-mama, ja od prenatala odmah na povraćanje, bez obzira u koje doba dana ih uzimala, tako da mi je dr. rekao da prestanem piti dok mi ne prođe.
    Meni je više-manje svejedno koju hranu jedem. Sve živo sam probala i uvijek bude isto, tako da se ne zamaram previše.
    Voće mi najviše paše, tako da mi sigurno ne fali vitamina :D
    Od sladoleda mi bude skroz bolje, al pošto nije najzdravija varijanta, pojedem samo malo kad mi je zbilja koma
    Al ok, imam osjećaj da polako POLAKO prolazi

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Jos malo pa ce proci i to razdoblje
    A opcija jedenja voca i sladoleda mi se cini primamljivo!

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Meni su tek u 17tt prosle, pocele sa nekih 7tt i bas sam se napatila. Nista nije pomagalo, a sve sam probala, sve!

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •