-
Malo si me zbunila podatkom da si trudna 3 tjedna (obično se trudnoća tek utvrdi u 5. tjednu u redovnim ciklusima) - pretpostavljam da to brojiš 3 tj. od ovulacije, ne od ZM, kao što se broje tjedni trudnoće?
Gle, moje mučnine bi se mogle nazvati svakako, samo ne jutarnjima, nije bilo pravila za doba dana, a niti za hranu (koju sam na silu jela jedva) kada bih ja grlila školjku, jutarnjim su postale tek u 6. mj. i trajale su skoro sve do sredine 1. mj. (ovih dana mi je baš prošao termin, pa čekam), a i nakon toga bi mi se to desilo povremeno. Prije toga sam imala jedno loše iskustvo i trudnoću od 10 tj. bez mučnina i kužim što te muči, ali s druge strane ti baš i ne želim da budeš rekorder poput mene.
Moja dobra frendica je imala mučnine (ne i povraćala) često tijekom prva 3-4 mjeseca, sad je 2. put trudna, u 5. mjesecu je i niti jedan jedini put nije imala ni jednu mučninu, da ne govorim da je povraćanje za nju nepoznanica. Hoću ti reći, sve smo mi individualne, ali i svaka tvoja trudnoća biti će drugačija, to će ti potvrditi i svaki liječnik.
U početku imaš dosta simptoma trudnoće i pobačaja koji su isti, nemoj se time opterećivati, čitaj čim manje probleme u trudnoći da izbjegneš crne misli (moje iskustvo), pokušaj misliti pozitivno, iz dana u dan, iz tjedna u tjedan bit će bolje i bolje ćeš se osjećat kako beba raste, tjedni prolaze. Nemoj se opterećivat ako nemaš neki simptom samo zato jer negdje piše da ih većina trudnica ima - naglasak je na većini, a ti si individua koja se nekad uklapa u većinu, a nekad odstupa od nje. Drži se!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma