-
Osoblje foruma
evo da malo podignem temu sa svojim mucninama koje traju vec mjesec i pol. ali ne jutarnje, nego cjelodnevne. sad sam oko 10 tjedna valjda i rikavam. zlo mi je konstantno, vrti mi se u glavi i tako to, jedino ne povracam. nikad. jos se brinem za klinca, uglavnom sama, a zivim na 3. katu bez lifta pa mi je zivot fenomenalan u zadnje vrijeme. kad mu kuham dize mi se zeludac, a sta ces, dijete mora jesti
mislim da sam smrsavila kojih 2, 3, 4 kile otkad mi je slabo, sto i nije lose, jer iz prve trudnoce vucem jos 10 viska 
hvala bogu bar mi se ne jede slatko kao u prvoj, jer rezultat je bio +30 kila prije, a +20 nakon poroda :/ .
imam jedan "problem": u prvoj t sam imala grozan zatvor, i kada sam prvi put isla obaviti nakon tjedan dana sam mislila da cu se raspuknuti :bljak:, dozivljaj koji ne zelim nikome. sada imam situaciju s plinovima, skupljaju mi se tako da me boli zeludac, i kao da imam neki polu-proljev (sorry
).
zanima me ima li jos koja slicnu situacion?
sve ne znam jesam li pokvarila zeludac ili se to desava, kako zatvor tako i ovo.
dankes in advance.