-
Probada me pod rebrima
Od jučer poslijepodne me probada pod rebrima na lijevoj strani i to dok dišem. Bolan mi je svaki udah. Probadanje je onakvo ko kad puno trčiš. Po noći sam morala popiti tabletu protiv bolova. Inače nisam bolesna ni prehlađena, ne kašljem, nemam temperaturu. Samo me boli disanje. Kaj bi to moglo biti? Da se naručim doktorici ili će proći samo? Jel to imao netko?
-
Možda je upala pluća, provjeri temperaturu, a možda si samo malo istegnula mišiće pa će za dan ili dva proći. Bolje odi doktoru.
-
Izgleda da sam ipak samo nešto istegnula, ali kak mi je to uspijelo sjedeći na poslu za računalom, to mi nije jasno. Prek vikenda su mi bolovi prestali, pa ipak ne idem doktoru.
-
mene ti isto obavezno boli kad me propuše vjetar. ovaj vikend smo bili dosta vani, a ja se nisam nikako obukla, a bome je puhalo i naravno bolilo me i to kod udaha, tako da sam disala "na škrge", kad se ponovo utoplim, bol prestaje.
čak nekad znam reći: boli me srce, jer me boli u tom podrućju, a evo sad me bolilo i na desnoj strani.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma