Pozdrav svima! Evo me u 36. tjednu trudnoće i lagano me počela hvatati panika zbog poroda. Razlog tome je mirovanje što strogo što malo ležernije kroz cijelu trudnoću od samog početka. Vrhunac su bile eventualne šetnje od sat vremena oko zgrade nakon kojih sam bila slomljena. U 26. tjednu napravljena mi je i serklaža nakon koje sam jedno duže vrijeme i strogo mirovala... sad sam se malo opustila ali opet je ili ružno vrijeme pa se ne krećem ili ne izlazim zbog gripa i viroza ili jednostavno zbog lijenosti... U svakom slučaju nakon jednosatnog hoda ja sam doslovno slomljena i sve me boli, kičma, zdjelica... užas živi... i sad si mislim na koji način da izdržim porod, mišići su mi atrofirali, disanje mi je loše i općenito sam loše... nadam se da kad porod krene da onda na snagu stupa neko drugo uzbuđenje, da adrenalin skoči i da ću na taj način zaboraviti na sve ostale boljke koje me muče... Molim vas, bivše trudnice, koje ste odgulile dobar dio ili cijelu trudnoću u krevetu i na mirovanju vaša iskustva i malo utjehe jer me užasno strah!!!