-
MM je zvao SD i Rebro, i mene je zabrinulo to vađenje krvi iz pupkovine prije nego pupkovina otpulsira pa smo pitai doktore. Rekli su da se ne mora vaditi odmah, i da krvi ima dosta i u posteljici, da se dobije dovoljno.
Ugovor i izjavu o odgovornosti smo dobili doma, i naglo smo postali vrlo skeptični. Prema toj izjavi o odgovornosti, oni nisu odgovorni apsolutno ni za što. Mogu napraviti što žele, a mi bi se svojim potpisom trebali odreći bilo kakvog prava na tužbu ili odštetu u svoje ime i u ime djeteta. Sadržaj izjave je koncipiran tako da oni praktično mogu upotrijebiti MS i za druge svrhe a da ih za to ne možete tužiti, eventualno da vam vrate vaše novce za čuvanje. Čuvanje je naravno najmanji dio u iznosu od 15.000 kn.
Sve skupa mi izgleda strašno sumnjivo. I danas ću zatražiti ugovore i od stranih firmi da vidim kako je to kod njih riješeno. Ako netko ima kakve imformacije o tom dijelu... plz!
Ako se te MS mogu korisiti kako oni žele, onda ih isto tako mogu i donirati. Šanse da će ostati nekome iz obitelji su u tom slučaju jednake, a još su veće da će barem nekome jednom pomoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma