dakle gospodo (manje više), vrlo je nezahvalno nekoga prozivati na zaključanom topicu, jer je taj isti u nemogućnosti opravdati se! pa mora na ovakav način otvarati nove topice koje ćete opet zaključavati i tako u krug... malo me sve to podsjeća na Smisao Života Monty Phytona! al ajde de...
dakle, tri sata sam pomno mozgao di da otvorim takvu temu, da li na 1-3god ili 3-6god, pa se ipak odlučio da je to univerzalna obiteljska tema, a jednorodtelji su isto obitelj, pa što ne tamo! Servisni kutak mi nije uopće pao na pamet kao solidarno mjesto za tu temu, a za ovu Obiteljska kreativu nisam ni čuo, niti me na prvu asocirala da se bavi takvim tematikama...
na moju otvorenu temu sasvim pristojno se javila Frida (osoblje foruma) i vrlo pristojno objasnila kako se slična tema otvorila već i linkala dotični podforum... ok to je bio moj prvi kontakt s postojanjem Kreative i mogućnosti da se tamo otvori ta tema.. al obzirom da automatizmom koji vam je inače sklonost, nije temu prebacila tamo, gdje misli da pripada, jednostavno sam nastavio pisati u njoj...
razvila se poražavajuća debata s aktivističkim pamfletiranjem i NIKO živ od administracije nije na to reagirao, pa čak ni na moje upozorenje da me to ne zanima i da to nije tema topica, nego cijene ulaznica i informacije o sadržaju programa! ono, ko da tražiš info o običnim gumama u sloveniji, a dobiješ debatu kak je co2 žestoko u atmosferi i da će nas pojest staklenički efekt, pa radije ideš biciklom na posao... wtf.
na kraju ste slavodibitno zaključili da mu nije mjesto na tom podforumu, a u samom startu ga niste prebacili tamo! dobro ko je tu lud?
meni se čini da ste vi u debeloj anarhiji, jedni s drugima u administraciji... nema jedinstvene odluke, osim one da je UVIJEK regularno na kraju Tati zaključat topic! Pa živi bili, veseli i prpošni...
i nek mi onda neko veli da ste u pravu... ma daaaj! jel tema obiteljska? jesu li jednoroditelji obiteljski podforum? jesam li ja jednoroditelj? jesam li imao pravo stavit temu na obiteljski podforum - NISAM! e jebajiga... ko če ga više znat ta vaša pravila... očito niste baš usklađeni!
ali zaključat jednu čisto informativnu temu, koja nema razloga ne spadat na mjesto gdje je otvorena, iz tako prozaičnog razoga je bezvezno! Pa dajte malo odmaknite se sa svog foruma pa vidite kako drugi administratori obavljaju svoje dužnosti... definitivno sam uvjeren kako ste forum sa najvećim brojem brisanja, zaključavanja i najmanjim slobodama izražavanja!
i onda mi se još mailom administratorski pošalje, "nadamo se kako ćeš nam se ipak ponovno pridružiti"... aha - bull shit od nade, al eto cijenim barem bonton pristojnosti... but, no thx!