Citiraj Mrki prvotno napisa
zar stvarno misliš da bi i jedna majka na ovom forumu namjerno radila nešto na štetu svog djeteta?
ajme šta si ti naivna, pa naravno da mislim! prema stečenom psihološkom dojmu mogao bih ti točno i decidirati koja, al naravno da ne želim, niti smatram to profesionalnim... takve obično zaobilazim u luku u raspravama i ostavljam da uče i osvještavaju među redovima!

Citiraj Mrki prvotno napisa
daj se malo opusti i prihvati činjenicu da na žalost ima puno više loših očeva od loših majki.
pa ja sam potpuno opušten u tom pogledu i apsolutno osvješten te činjenice! al šta mi to želiš reći sad time? da na račun toga onda ajmo sve muškarce strpat u isti koš kao uniformnog roditeljskog obrasca, jer nećemo puno pogriješit?!? MA HAJDE osvjesti se o čemu ti govorim!

Sagledavajući iz svoje osobne okoline od 7 rastavljenih zajednica koje poznajem vrlo detaljnim obiteljskim okolnostima, u četirima su se vidiš bolje snašli muškarci, pa bih sad vođen ograničenošću trebao sudit drugačije? naravno da to ne činim i ipak sam uvjeren da puno više ima dobrih i očeva i majki i da njihove obitelji opstaju...

I loše majke i loši očevi su ista sorta, a činjenica da postoje nikome ne daje za pravo da se prema kompetentnosti cjelokupnog spola treba i smije generalizirat!

Njih treba konstantno educirati i osvještavati, a na ovakve omalovažavajuće komentare, "pa da ih vidiš kako su manji od makovog zrna", treba bit pošten i nepristran i javno reagirat osudom i nekorektnošću!