Citiraj vesna72 prvotno napisa
ono u čemu se ne slažem je navod kako je newin savjet trebao biti sankcioniran od strane administracije.
jednoroditeljci su forum za razmjenu iskustava. žena je iznijela osobno iskustvo.
ok ajmo karikirat sličnu situaciju... javio se na forum muž, kaže došao s posla, a ručak hladan ko špricer, dođe do žene i opali joj šamarčinu preko uha da se dva put okrenula... e pa sad neka vidi kako je manja od makovog zrna, drugi put će me dočekat s podgrijenim ručkom!

ako ti na prvu ne djeluje komparativno, pročitaj još koji puta... pa promisli dal je takav savjet korektan i dal ga treba kao iskustvo držati ovdje i da ga baš nitko ne iskritizira, nego da nekom drugom muškarcu posluži kao dobar alibi za učinit isto!

ono što je Newa izjavila je otvorena šamarčina svom djetetu, a s ciljem da mu se tata zbog toga pokunji i utihne i pristane na njene uvjete!

i vjeruj nema to moje mišljenje nikakve veze sa ogorčenjem na administraciju, povrijedilo me ljudski, jer znam što znači za dijete psiho tortura manipuliranjem viđanja drugog roditelja i kakve tragove ostavlja na njegovu osobnost i psihu!