Citiraj Tata! prvotno napisa

naravno da je sudsko donošenje termina - čisti PORAZ djetetovih interesa! pa ti i dalje maši i u petom postu tom zastavicom... kak je to baš super ljudi! pa kaj ne vidite!?

e sad bih ti mogao ispričati cijelu poraznu storiju iz vlastitog iskustva, jer moje dijete upravo funkcionira po tom sudskom diktatu, a majka svoj alibi za neslušanje djetetovih potreba isto nalazi u tom sudskom diktatu... a moj sin kada bi želio u nedjelju ostati kod tate još jedan dan, pa da ga tata ujutro odvede i u vrtić, e onda mama to neda, jer mi sudski diktat kaže da ga MORAM dovesti kući u 19:30... i nedo bog da kasnim zato, jer se dijete zaigralo, pa mu nisam htio stvorit traumu, nego ga pustit još malo opuštenog!

Hvala ti lijepa Joe na sudskim presudama!!!
1. sudovi određuju termine viđanja prema preprouci CZSS
2. možda bi i majka htjela provesti malo vremena sa djetetom (nemoj samo reći da ona na to nema pravo i da dijete na to nema pravo)
3. ako kasniš bio bi red da se javiš (oko toga sam se zakačila sa UBM jer bi on kasnio i po pola sata da se nije javio, nemam ništa protiv kašnjenja, ali molim da se razumije da ako mi se ne javi ja već vidim saobraćajku u kojoj je moje dijete provrijeđeno - takva sam, eto žena )
4. Joe ne donosi sudske presude koliko ja znam

Zaključak: Tata! kužim kaj pričaš, ali sa tvoje strane isto treba postojati popustljivost, dijete se odgaja zajednički, bez obzira na razvod. Tvoje vrijeme sa djetetom treba služiti ne samo da se viđate, nego i da ga odgajaš. Ti sa druge strane moraš shvatiti da u ovakvim slučajevima žena ne vidi dijete 24 sata na dan kao u slučajevima kad nema razvoda i možda i njoj to vrijeme nedostaje.
U mom slučaju, ja provedem kvalitetno vrijeme sa njom 2 dana u tjednu nakon vrtića (kao i on) i jedan dan vikenda (kao i on), meni fale ostali dani koje bi sa svojim djetetom i imala da se on nije odlučio da je njemu druga žena važnija od mene i naše obitelji i otišao sa njom i to nakon 16 godina veze, braka i zajedničkog djeteta.
Naravno da nije pravedno, ništa nije pravedno, ali sa time mi odrasli moramo živjeti, nema smisla uvlačiti našu djecu u čitavi taj kaos koji smo sami napravili. Ako imaš loše odnose sa bivšom, popravite ih zajednički kako bi mogli funkcionirati kao roditelji, a ne tu plakati po forumu. Mislim, razumijem, ali ti moje razumijevanje neće, niti može pomoći.